2019. április 8., hétfő

Íves előtető

Ingyenes árajánlat kérhető előtetőre: e-mailben,vagy telefonon keresztül, amit az árajánlat kérő lapon megtalálhat. Szükséges a telefonszámot is megadni, valamint képet küldeni, ha lehetséges. Különböző támaszokkal készül. Egy vagy kétoldakóli védelem. Az oldallap is formázott, le.


Íves előtető

Nagyobb fedett terasz, főleg a terasz elő tetői, vagy kocsibeálló elő tetői, előtető teraszra, teraszra előtető , támasztó lábakkal van alátámasztva. Gondolt már arra, hogy otthon a kényelmes fotelből rendelje meg elő tetőjét háza mellé, terasza fölé? Megnyílt online üzletünk! A levél alalkú előtető egy látványosabb megoldás az ajtó fölé.


A falon egy köríven keresztül fekszik fel, és alulról nézve le van kerekítve a külső szélek. Tetőfedések rögzítése: A poliészter hullámlemez, a trapéz-, és cserepeslemez esetében csavaros rögzítést alkalmazunk. Az méternél nagyobb kinyúlású előtetőket a hó és a szél terhelése miatt szükséges alátámasztani.


Íves előtető

Kovácsoltvas íves előtető “C” elemmel díszítve. Az előtető elején jól látható az esővíz csatorna, illetve a merevítő rúd. Két oldalra íves polikarbonát előtető.


Kupolás előtető átlátszó polikarbonát borítással. Olyan mint a plexi, csak tartósabb. Alumínium terasztető, előtető üveggel.


Az igazi kihívás az alakos, idomos, íves előtetők készítése alumínium profilból, főleg teraszra, de kocsibeálló felé is. Nekünk van engedélyünk a termékeink gyártására, amiről ISO minősítésünk is van. Terasz elő tető gyártása bármilyen formátumban is lehetséges. Az íves elő tető üvegből gyártása szerelése is munkáink közzé tartozik.


L alakú, íves és alakos is lehet. Kérjen árajánlatot. Az elő tető a lakás dísze, emellett nagyon hasznos egyéb tárgyak elhelyezésére, ami egy lakás elválasztó része, lehet íves , nyereg és félnyereg tetős. A CMI előtető kényelmes, 17cm-es keretszélességet (beépítési szélesség: 2cm) és 2cm-es mélységet kínál.


Az átjáró magassága 2cm. A borítás mm vastag, és átlátszó polikarbonátból készült. Elő tető variációk. A csomag tartalmazza a porszórt acélból készült fali tartót és a tartórudakat. Ezért kérésére az előtető lehet a későbbiek során a télikert teteje.


Véd a hótól, a jégtől és csökkenti a napfény mennyiségét. Zuhogó esőben, a nyári hőségben aranyat ér. A télikert tetőnek.


Íves előtető

A mai kor egyik divatja lett az üvegből készült elő tető. Egy télikert formáját befolyásolja az alaprajza, homlokzatának formája és mérete, de elsősorban a fedés kialakítása. De az épület stílusa, amihez tervezzük, és a funkció, amit be kell töltenie megmutatja, hogy ,milyen az ideális forma és esztétikus kialakítás.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések