2019. április 22., hétfő

Műholdas autóvédelem

Társaságunk gépjárművédelmi megoldásai és az ehhez kapcsolódó fejlesztések is ezekre a tendenciákra reagálnak. GPS autóvédelem praktikusan. A tolvajok hiába ismerik a szokásos védelmi technológiákat – kicsi az esély rá, hogy lokalizálják.


A műholdas jeladó egyedileg kerül beépítésre az autóban. Ha GSM blokkolóval próbálják zavarni a készüléket, Ön arról is riasztást kap a telefonjára.

Ha az autó megmozdul, a készülék. A GPS és GSM kommunikáción alapuló eszközök használatával az operátorközpontból nyomon követhető a jármű pillanatnyi helyzete, mely információ továbbítható a rendőrségnek. Mindez a járművek nagyarányú megkerülését eredményezi. Hazánkban a műholdas gépjárművédelem elsősorban a felső kategóriás autókra jellemző, de azért akadnak középkategóriás járművek is, amelyek szintén élnek ezzel a fantasztikus lehetőséggel. Műholdas autóvédelem felelősség-biztosítással.


A szolgáltatás alapja a gépkocsiba beszerelt biztonsági eszköz, ami GPS műholdak segítségével képes a gépkocsi aktuális helyzetét. GPS műholdas autóvédelem és távfelügyelet minden idők legsikeresebb technikája, amivel rendkívül hatékonyan védheti meg kedvenc. Magyarországon egyre több gépjárműben van műholdas védelem, de ez leggyakrabban csak a felső, kisebb számban a középkategóriás gépjárművekre jellemző.

A motor beindítása csak a PIN-kód bevitelű önazonosítással lehetséges az infra kódtasztatúrán! Ezek olyan sütik, amelyek a weboldalunk működtetéséhez szükségesek. Ebbe a kategóriába tartoznak például azok a sütik, amelyek lehetővé teszik, hogy Ön bejelentkezhessen a weboldal zárt részeibe. Lehetőség van a jármű műholdas helymeghatározása és on-line pozíciókövetésére Android 2. A gépjárműbe telepített szerkezet tartalmaz egy sim kártyát, melyen keresztül órás online kapcsolat jön létre a gépjármű, a diszpécserszolgálat és a jármű tulajdonosa között. Amennyiben riasztás történik, a rendszer azonnal.


Autóvédelem a Setech Hungáriától. Meta System éve bizonyít a magyar piacon. Tegye ellophatatlanná autóját! Vegye igénybe különleges biztosítási csomagunkat, mely segítségével gazdasági értelemben ellophatatlanná teheti autóját! A csomag lényege, hogy fix havidíj ellenében teljes körű biztosítást nyújt autója.


Autóját műholdas nyomkövető is védi, amely valós időben tájékoztatja önt az autó állapotáról és az esetleges riasztásokról. A MINI guard rablásgátló kiegészíthető GSM és GPS modullal. Ennek a terméknek neve TOTAL Guard.


A Total Guard GPS lehetővé teszi a gépkocsi tulajdonosának, hogy egy SMS üzenet küldésével az autó motorját leállítsa és bármikor pozíciót kérjen. A kialakult rendkívüli helyzethez igazodva bevezetjük új díjmentes háztól-házig szolgáltatásunkat. Filozófiánkhoz híven továbbra is a biztonságot és a kényelmet szeretnénk nyújtani, ezért Car-Őr gépjárművédelmi rendszer megrendelése esetén elhozzuk az autóját és vissza is visszük Ügyfeleinknek.

A rendszer egy, a járműbe épített jeladóból (a járművet nem kell fúrni-faragni) és a mobiltelefonra telepített alkalmazásból áll. A járművédelmi rendszer minden funkcióját elérheted okostelefonodról. Az esetek -a felderítetlen mara tehát az ellopott gépjármű soha nem kerül elő.


Az autók biztonsága, és a megkerülés. Ha nincs nálam a telefonom, vagy ha lemerül, akkor nem tudok menni az autómmal? Természetesen tudja használni az autóját.


A rendszer felkéri, hogy azonosítsa magát, de ez történhet másképp is, a tulajdonos által ismert módon nem csak az okos eszközzel. Elite csomagunk: Ezen csomagajánlatunk tartalmaz db külön álló eszközt, amely ajtónyításra vagy gyújtásra kódot kér, amennyiben másodpercen belül nem érzékeli, a hozzá tanított mobiltelefont vagy PIN kód nem kerül bevitelre a számkód panelen, akkor a riasztó hang kiséret mellett tiltja a járművet és sms riasztást küld a megadott telefonszámra. Csúcsminőségű flottakövetés - CG-CompanyGuard Eflotta Járműkövetés Kft. Póráz - nyomkövető rendszer Ellenőrzés felsőfokon FLEET.


HU Járműkövetés Flottakövetés Flottakövetés és műholdas védelem GPS nyomkövetés. A CARPROTECT terméklistáján megtalálja a gépjárművédelmi megoldások teljes választékát az egyszerű indításgátlóktól, a komolyabb védelmen keresztül, a saját fejlesztésű professzionális több modulos komplex gépjárművédelmi rendszerekig. Aki tesz a védelemért, az nagy valószínűség szerint nyugodtan alhat. A védelem kiválasztásakor figyelembe kell venni az autó értékét és azt is, hogy mennyire kelendő.


Szintén természetes, hogy egy magas lopási.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések