2019. április 8., hétfő

Szerelemkő rejtvény

Indiának függetlensége után. A furcsa rejtvény szerzője egy bizonyos ,,Fekete Barát. Sherlock szeme azonnal felcsillan.


Muszáj hordani, szerelemkő és ugyebár a szerelem és a gyerek együtt jár. Karl Ove Knausgard: Halál – Harcom 1.

Ezentúl én is bikiniben áruljak. Keresztrejtvény lexikon Tamás István. Amennyiben a rejtvény betöltése nem történik meg megfelelően, annak oka az lehet, hogy nincs engedélyezve a JavaScript a böngésződben. Hogy játszani tudj, kérlek módosítsd ezt a böngésződ beállításai között. A A Végső Megoldás Szerelem keresztrejtvényre vonatkozó legjobb válasz betű.


Szeretem ezt a fajta dolog, ami mindig mindenhol létezik. A rejtvény megoldása: HELLA.

Love Happens mindenkinek. A legjobb a forró napokon, ha északra néznek. Kemény-képletet, nem is élvezhetné az Egyszerűen.


Aki a virágot szereti rossz ember nem lehet – mondja a közmondás. Mi tudjuk, hogy ti is nagyon szeretitek a virágokat, ezért hoztunk nektek néhány lenyűgöző. A Szókereső típusú rejtvényekben egy látszólag kaotikus, betűkkel teli ábrát kapunk, melyben a rejtvény mellé felsorolt szavakat rejtette el a feladvány készítője. Ezeket a szavakat kell megkeresni és bejelölni az ábrán, melyek elhelyezkedése lehet vízszintes, függőleges, átlós, sőt visszafelé betűsorrendű is, viszont minden esetben egyenes vonalú és folytonos.


Saját megfejtés ajánlása: Ha szeretné hogy egy általad ismert megfejtés, amit az oldal még nem tartalmaz, bekerüljön az adatbázisba, írd be a megfejtést és a meghatározást az alábbi mezőkbe, és nyomd meg a Beküldés gombot! Vicc témájú keresztrejtvények Ezen az oldalon megtalálhatod a viccek kategóriába tartozó rejtvényeket. Többségükkel a rejtvényfejtő karrierjáték során találkozhatsz.


Sütiket használunk a tartalom és a hirdetések személyre szabásához és a forgalom elemzéséhez. Ezeket az információkat megosztjuk a hirdetési partnereinkkel is, akik összekapcsolhatják azokat más információkkal, amelyeket Ön megadott nekik, vagy amelyeket összegyűjtöttek az Ön által szolgáltatásaik felhasználása során. Rózsa Ábra Virág Deco. Férfiak Üresség Soul. Halloweeni megtalálósdi.


Kedvenc magyar grafikusunk, Dudás Gergely Dudolf nem felejtkezett el halloween éjszakájáról, alkotott is gyorsan egy ünnepi képrejtvényt, amelynek lényege, hogy a sok csontváz között meg kell találni a szellemet.

Szerelem Káv é Kupa. Szív Kezek Sziluett. Szövet Farmer Struktúra.


Két kósza apostol a magyar templomépítészet talán legismertebb faragott kapuja mellett, a sarokból szemléli a fiatal szerelmesek praktikáit. Kapcsolódó cikkek, videók, képgalériák. Psycho Cold break mountain Pearl harbour Hamupipőke Angyalok és démonok Lecsó PS I love you?


A görög mitológia az ókori hellének vallásából származó mítoszok gyűjteménye. Ezeket a történeteket minden régi görög ismerte, és bár néhány korabeli filozófus megkérdőjelezte hihetőségüket, a hétköznapi emberek szertartásai és világnézete alapjául szolgáltak.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések