2019. április 19., péntek

Férfi konfekció méret

Free Shipping Available. Money Back Guarantee! A pontos méret meghatározásához tartsa a testéhez a mérőszalagot. Ne lógassa a szalagot a levegőben. Mérés alatt csak könnyű ruhát viseljen, pl.


Ha lehet, kérje valaki segítségét, hogy az eredmény pontosabb legyen.

Női konfekció méretek:. Nézd meg, mekkora ing, nadrág és cipő illik rád. Size conversion táblázat. Maszka jelmezbolt, jelmezkölcsönző, jelmezkészítés, széles választékban party, buli termékek, kiegészítők, védjegyes jelmezek, film és tv jelmezek.


Extra méretű férfiruhák és nagy méretű cipők árusításával foglalkozó üzlet. XL-10XL-es méretekben. A megfelelő méret kiválasztásához jegyezze fel a kerékpár külső gumiján található adatokat. Mountain bike kerékpárok esetében a standard méret 26.


Az első szám a kerék átmérőjét jelöli, a második pedig a szélességét.

Az alábbi mérettáblázat alapján meghatározhatja a konfekció méretét. Vegye figyelembe, hogy a gyakorlatban lehetnek kisebb eltérések! Az európai férfi öltöny konfekció mérettáblázata. Miután lemérted a testtájaidat, keresd ki a neked megfelelő méretet.


A kényelem minden öltöny készítőnél és öltöny vásárlónál elsődleges szempont. Oldalunkon általános konfekció mérettáblázatot adunk meg. Különböző gyártókhoz, márkákhoz azonban ettől eltérő méretek tartozhatnak. Az első a „ konfekció ” vagy készruha („ready-to-wear”), amelyek az olcsóbb kategóriás, nagyobb ruha üzletláncok polcain sorakoznak. Tömegesen gyártják őket, ezért méreteit igyekeznek egy átlag férfi testalkatához igazítani, ami persze nem mindenkinek áll tökéletesen – ezt vagy elfogadjuk, vagy nem vesszük meg.


A munkaruha felhasználók köre 3. Ha már van jó néhány konfekció öltönye, és használja is őket nap, mint nap, nem kell még egy sokadik. Itt az ideje, hogy kipróbálja, mennyire más érzés, ha már eleve az Ön méretére gyártott, kényelmes, mégis passzos, elegáns öltönyt visel, és persze a legjobb alapanyagból a legszebb kidolgozásban. A ruhaméreteket a világon számos különféle szabvány szerint jelölik. Komfort-Zóna, KO-GO hálóruházat, pizsama, szabadidő ruha, köntös, nyári ruha, Kati gyerekruha, női pizsama, férfi pizsama, női köntös, férfi hálóing. Termékeink méretezését amerikai rendszerben adtuk meg, de a következő táblázat alapján Ön egyszerűen ki tudja választani a megfelelő méretet.


Férfi fehérnemű mérettáblázat. Derékbőség: a derék legkeskenyebb részét kell megmérni. A mérés közben tartsuk lazán a mérőszalagot, ne húzzuk be a hasunkat.


Csípőbőség: a helyes méret megállapításához a csípő legerősebb részén kell végigvezetni a mérőszalagot.

Product Description. Kényelmes, hosszú hálóing férfiak számára puha pamut anyagból, mindkét oldalon felvágással, mellrészen díszítéssel.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések