2019. április 2., kedd

Came kapunyitó távirányító

Beállításához minimum db működő távirányítóra van szükség! Távirányító , távkapcsoló, kapunyitó - ha elhagyta, elromlott, most pótolhatja! Ezen az oldalon megtalálja az összes általunk forgalmazott távkapcsolót. Kérem csak a korábbi távkapcsolóval teljesen megegyező típust vásárolja meg! Ahol lehetőség van cserére, ott jelezzük a termék leírásánál, ezt kérem minden.


A Came termékek Magyarországon széles körben elterjedtek.

A megbízható utcai kapu mozgató motorok (robosztus erős tolókapu kapunyitó valamint kétszárnyas-egyszárnyas kapunyitók) mellett megtalálhatóak a termékek között a garázskapu kapunyitó automatikák is. Jellemzően a saját jó minőségű Came távkapcsolókkal vannak. Kapu távirányító webáruház, kaputávirányítók, kaputávnyitó, kapunyitó , garázskapu nyitó, távnyitó, univerzális kapunyitó - MARANTEC, HONNOR. Kedves ügyfeleink, kormányrendelet értelmében üzleteink a nyitvatartási napokon 15. Kapunyitó szettek tolókapukhoz és úszókapukhoz egyaránt.


Fogasléces mozgatás, masszív, évtizedek óta forgalmazott típusok. Kétszárnyú kapunyitó szettek Ha kétszárnyú kapunyitó szett, akkor érdemes a Proteco és Sommer termékcsaládból választani. Extrém hosszú garancia idők, bevált rendszerek.


Hörmann távirányítót keres?

Rengeteg távkapcsoló raktárról, országos kiszállításunkkal akár másnapra. Elemmel, működésre készen szállítjuk. Kiváló minőségű programozható fix kódos kapunyitó csere távirányító.


Használatához szükséges az eredeti távirányító még működő példánya, amiről egy perc alatt megtanítható a kó és utána használatba vehető a távirányító. Kapu Távirányítók Jelenleg 7termék található. Came TOP432EE távirányító garázskapu nyitó motorokhoz és kertkapu motorokhoz. Miért van szükség a távirányító lefényképezésre?


Nagyon sok gyártó, és forgalmazó termékei jelentek meg az elmúlt évben a kapunyitó piacon. Ezek egy része fix kódos, amit egy egyszerű procedúrával át lehet tanítani a meglévő távirányítóról. A fix kódos távirányítók kiváltására alkalmazott öntanulós. Tanítható, kisméretű, modern! Univerzális, tanítható távirányítók.


Came TOP 4NA távirányító most akciósan, extrém gyors kiszállítással. Ha Came keres, jó helyen jár, nézzen be hozzánk! Most akár ingyen futárral! Sárga nyomógombos távirányító , 310MHz működési feszültséggel. Ritka távirányító , jellemzően a régebbi kapunyitó rendszerekhez telepítették.


Fontos tudni, hogy nem kompatibilis másik Came rendszerrel, csak a sárga gombos TOP-312NA és TOP-314NA típussal. Felprogramozása már működő távirányítóval nagyon egyszerű.

Came Top 432NA csatornás tanítható fix kódolású távirányító. Gyártása megszűnt, helyettesítésére a gyári TOP432EE vagy bármelyik tanítható távirányító alkalmas. Működési frekvencia: 4392MHz.


Quarz vezérelt oszcillátor, nagyfokú frekvencia stabilitás. Nagy hatótávolságú kapunyitó és csörlő távirányító szett MCS-114R 12V Két relés kimenettel szerelt ugrókódos távirányítós vezérlő, mely univerzálisan használható szinte bármilyen távirányításra, de kimondottan ajánlott elektromos kapuk és zárak valamint csörlők távirányítására is. Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon. Nézd meg a lejárt, de elérhető terméket is.


Ha találsz kedvedre valót, írj az eladónak, és kérd meg, hogy töltse fel újra. A Vaterán lejárt aukció van, ami érdekelhet, a TeszVeszen pedig 12.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések