2016. május 5., csütörtök

Suzuki swift párásodás

It means you can relax and enjoy the drive with the convenience of an automatic, while still getting the same great fuel economy as a manual. Az ablakok párásodása gyorsan megszűntethető bevágódó, hideg. Nemrég, én is tagja lettem a Suzukisok klubjának, egy 99-es Swifttel. Vettem egy swiftet játszani.


Suzuki Swift légterelő pár első ablakra, 2db. Más elmegy partyzni, pecázni, kurvázni. RGB led műszerfal világítás - Duration: 3:19.


How to Super Clean the INSIDE of Your Windshield (No Streaks) - Duration: 7:43. Vitara S has given it a healthy dose of extra performance, it’s super-light and it looks really good. Ilyenkor a doboz aljában megáll a levegő páratartalmából lecsapódó víz, ezt pedig a meleg légáramlat párologtatni kezdi. Ettől a befúvott levegő nedvességtartalma magas lesz, ezért csapódik le pára az ablakokon.


D igen, a padlókárpit kivan véve, a pokróc meg azért van, hogy ne térdig legyek vizes. It’s goo and up among the best cars in its class. It’s not quite as good as the Ford Fiesta, but certainly not far off – lacking a little of its rival’s polished feel.


Find your next car today. Ahogy az eddigi válaszolók is mondták: pollenszűrő-csere (esetleg teljes kiiktatás), külső levegőre kapcsolni a szellőzőt. Illetve még egy-két apróság: a szőnyeg lehetőleg ne legyen nagyon vizes (hótól, esővíztől amit behordasz lábon) mert ez is párolog, ha beindul a fűtés.


Boosterjet turbocharged engines give the Swift SZhigh power and torque without compromising efficiency. Explore the car and build your own now! Get all our latest offers, find a dealer and book a test drive online.


Beneath the bonnet of the SZ-T there is a powerful turbocharged petrol engine, which has been designed to maximise fuel economy while keeping emissions low. No matter the conditions, the engine delivers a thrillingly agile performance. Shop with confidence on eBay! Az lenne a kérdésem, hogy mikor reggel vagy napközben beindítom az autót, az ékszíj nyikorog és az utastérbe égett gumiszag jön be. Ezt nyitott motorháztetővel is megnéztük, és az ékszíj füstölt egy darabig, utána nem.


Swift quicker off the mark than a MINI Cooper or a Citroen CVTR. Most nem jött össze. Jelenleg 1ezer km van benne, nálam ezer km óta van. A legutóbbi szerviznél a szerelő arra hívta fel a figyelmem, hogy a motorban túlzott, egészségtelen lerakódás található.


Elkészült az új Mazda sportkocsi, bár nem létezik. BMW EFL elötti az autó,hprojektoros a lámpa meg angle eyes. Ha fel van kapcsolva a tompított akkor párásodik,ha a refi is akkor még jobban. Ha lekapcsolom akkor kb ora és eltűnik a pára.


A lámpa nem a gagyibb kategóriából való,stabil, jól tömített a bura és a ház közt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések