2016. május 18., szerda

Izsófalva falunap 2017

Ezúton tájékoztatjuk a T. This video is unavailable. Shelby GT5Barn Find and Appraisal That Buyer Uses To Pay Widow - Price Revealed - Duration: 22:15. A harmadik részben látható: - Henna és Sihell Ferry - Pincehelyi Férfikar - Szabó Robi - Perbetei Mazsorett csoport. Izsófalva életében új időszámítás kezdődött egy éve.


A településen egymást érik a beruházások, rendezvények. Szombaton a falu sportpályáján falunapot tartottak. KÖZMEGHALLGATÁST tart, melyre ezúton tisztelettel meghívom. Pál Dénes ~ Tulipán ? Minden település számára fontos helyi ünnep a falunap.


Ez az az alkalom, amikor összegyűlnek a falu lakosai, hogy megálljanak egy pillanatra a napi rohanásban, és örüljenek az életnek, örüljenek egymásnak. Az esemény megosztása az ismerőseiddel. A falunap ezúttal is sok látogatót. Rudabánya ércbányászata című. Viharmadarak Zenekar weboldalán!


Ferencszállási falunap. More than a year ago. Kezdetét vette a VI.


A ma esti sztárvendég Nagy Feró és a Beatrice lesz, szombaton pedig Korda György és Balázs Klári, valamint az Irie Maffia lép fel. Tűzijáték és lovasnap is lesz a hétvége során. Kaposmérő Községért és Kaposmérő Község Szolgálatáért díjak átadása.


A CÉL KÖZÖS, EGYÜTT A JÖVŐNKÉRT! Felhívjuk figyelmét, hogy ennek a megjelenésnek jelenleg NINCS ÉRVÉNYES IDŐPONTJA portálunkon, ezért az itt közölt tartalom már lehet, hogy NEM AKTUÁLIS! Falunap Leányfalun a Faluház kertjében.


Ujpetrei falunap - Falusi elet regen es ma. Egyházasrádóc - Egyházashollós - Nemesrempehollós községek weboldala. HÍrek, események, galériák egy helyen!


A Kemenesalján, a Kodó- és a Csikászó-patak között fekszik Káld község. A megye keleti részének déli felében, a 84-es főút mentén található a falu, Sárvártól 1 Celldömölktől 2 Szombathelytől pedig km távolságra. Eddig alkalommal nézték meg. Uncategorized Jambrich Tímea. OTP Bank Liga NB I. Designed by Smartcat.


Tárkány község önkormányzata. Teskánd múltja eltér az átlagos zalai falvak múltjától. Településünk abban a szerencsés helyzetben van, hogy földrajzi és gazdasági adottságai miatt a zalai kisfalvakétól eltérő jelent tudhat magáénak.


Reggel órától a madarakkal ismerkedünk a faluház udvarán, ahol Zalai Béla biológus tart bemutató madárgyűrűzést, és mesél nekünk sok-sok érdekességet a madarakról.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések