2016. május 12., csütörtök

Eladó jákó papagáj

Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. Van Önnél eladó jákó papagáj , ami nem kell már? Hirdesse meg ingyen! Hasonlók, mint a jákó papagáj. Kis Sándor papagáj db.

Barát papagáj db. Kézzel nevelt papagáj db. Nimfa papagáj db. Helyes bánásmód mellett a jákó akár 1évig is élhet. Fürdési igénye elhanyagolható, de a langyosvizes permetet heti 2-alkalommal elfogadja.


Köztudomású a jákópapagáj hang-, és beszédutánzó képessége, de igen nagy a szórás. Jákópapagáj fióka: hetes Jákópapagáj fióka. Oratrix amazon tenyész pár , pionus senilis költő pár, katalin papagáj költő párok ,azon kívül éves maximilián tojók , fiatal meyer papagáj hím , szelíd csupaszemű kakadu fiókák , és éves fehér.

Olcsó strucc-, papagáj - és termékeny papagáj -tojás eladó (vásárlás) A papagájtojás értékesítése és exportja során a BirdsFarm Net mindent megkap. Afrian szürke papagáj eladó Afrian szürke papagáj eladó hónapos papagájoktól csak évesnél idősebbek. Még egy újabb lépést tesznek Az.


A törpe papagáj pedig Budapest , 11. Hollókő utcában június 16-án. Mindent biztosítunk, ami a papagáj paradicsom kialakításához szükséges. Tenyésztési tapasztalataiA nálam született Jákó tojó először hároméves korában tojt le, egy négyéves.


A papagáj paradicsom kialakítása kész művészet - nálunk mindent megtalál, amire egy papagájnak szüksége lehet. Papagáj apróhirdetés ingyen. Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra, vagy hirdesd meg eladó termékeidet!


Szeretnék karácsonyra egy jákó papagájt. De nagyon drága nem lehet valahol olcsón venni megunt jákó papagájt. Cancel Unsubscribe. Subscribe Subscribed Unsubscribe 35.


Jákó papagáj - A madárvilág bohócai. A jákópapagáj vagy más néven szürkepapagáj (Psittacus erithacus) a madarak (Aves) osztályának a papagájalakúak (Psittaciformes) rendjéhez, ezen belül a papagájfélék (Psittacidae) családjához tartozó Psittacus nem egyetlen faja.

Nagysándor papagáj tenyészpár helyhiány miatt eladó ! Hullámos papagájok eladók ,előjegyezhetők. Fiatalok -idei kelésűek, szép színezetű, egészséges állomány,szülő párok. V Díszmadár börze – Nitra.


A(z) Jákó mondja, rossz kutya vagy című videót pretender nevű felhasználó töltötte fel a(z) állatok kategóriába. Rengeteg olyan papagáj van, amelyik szintén nagyon okos, és kicsit kevesebb figyelemmel is beéri. Eladó db hullámospapagáj. Emellett ugyanolyan szeretet tud okozni.


Megunott jákó nem létezik, csak problémás. Mint az előttem szólok is írták az olcsó madár gyanús, viszont a még a problémásakat sem adják olcsón, mert annyira szeretik a gazdijuk, hogy. A fenti madarak mind kézzel neveltek, szelídek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések