2016. május 23., hétfő

Befőző edény

Akár üvegre is elegendő, melegen tartja az italokat, leveseket, vagy akár a gulyást. Befőző edény kg 46. Nem baj, ha az üvegek összeérnek, vagy hozzáérnek az edény falához. Miután elhelyezte az üvegeket a befőző gépbe, töltse fel vízzel.


A REX galvanizált befőző edény l űrtartalmú, fazekat, kivehető betétet, fedőt és hőmérőre alkalmas tokot tartalmaz. A Marex Trade márkájú edény kiváló segítő különböző élelmiszerek (legfőképpen gyümölcsök és zöldségek) befőzésnél. Vásárlás: Elektromos főzőedény árak, eladó Elektromos főzőedények.


Akciós Elektromos főzőedény ár! Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon. Tegye el nyáron egy befőttes üvegbe és meglátja, milyen jól jön majd a téli hónapokban. Kompótok, lekvárok, dzsemek, zöldség-gyümölcs keverékek, gombák, húsok, pástétomok és készételek esetén ez a legjobb megoldás, ha nagyon hosszan akarod megóvni az ételeket minőségét. Nézz körbe katalógusunk ellenállhatatlan kínálatában.


A befőző edény más funkciókkal is. Minőségi termékek a legjobb áron. Hasonlíts össze, válassz és vásárolj az otthon kényelméből.


Gyümölcsök és zöldségek befőzésére és pasztörizálására. Forró italok, levesek, gulyás készítésére. ECG MHZ 2SD LCD kijelzővel ellátva, beállítható termosztáttal és állandó üzemmód lehetőségével.


Nem kell hozzá sok edény , semmi macera, nem kell száraz dunsztba rakni semmit,. Csaknem tíz literes űrtartalmával nagyobb. Helyezze a rácsot az automata edény aljába, erre kerüljenek az üvegek. Azért vagyunk itt, a háztartásák és vállálkozások. Ugyanúgy fertőtleníthet gyümölcsleveket, vagy felmelegítheti a keménnyé vált mézet.


Az edény belsejébe db befőttes üveget helyezhet el, amelyek egyenkénti. A rozsdamentes lábasok nélkülözhetettlen kellékei a nagykonyháknak. Kiváló minőségű, pikkelyezett felületű, teljesen inox, élelmiszeripari edények. Minden tartály magasfényű rozsdamentes acélból készül.


A tartályok anyaga AISI 304-es korrózióálló acélötvözet. BEFŐZŐ TÖLCSÉR RÉSZES és még 1termék közül választhat a kategóriában. Háztartási gépek és eszközök, válasszon Praktikusan! Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. Mindig minden eláll, nem ragadok a konyhapulthoz a befőzés után, nem kell az a sok edény , a nyári melegben nem fő a fejem a tűzhely fölött, finom, ízletes és színes minden, nem kell száraz dunszt, nem használok tartósítószert.


Nekem is csak éve van, pedig már, ma néztem utána éve van. Klarstein KonfiStar 5 befőző automata, italtároló meleg italokra, l, 1°C, 1perc, nemesacél. Részletek Üzlethez. Home Made rozsdamentes befőző edény , l - Kitchen Craft Pillanatnyilag nem elérhető Lábasok Ingyen kiszállítás.


Sokan olvasták a receptjeidet,és azt a sok negatív kritikát amivel érdemtelenül illettek téged. Tehát sohasem késő !

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések