2016. május 11., szerda

Hisec zárcsere

Több éves tapasztalatunk alapján találkoztunk már olyan stádiumban szét szedett ajtóval amit több időbe tellett összerakni mint egy új ajtót beépíteni. A HiSec zárcsere keretében az eredeti kínai zárbetétet mindenképpen javasoljuk európai biztonsági zárbetétre cseréltetni, ugyanis a kínai zárbetét csak egy védelem nélküli lapon mart kivitelű zárbetét. Kínai ajtó zárbetét csere.


A kínai ajtók gyári kínai zárbetéttel vannak ellátva. A zárbetét cserénél több dolgot kell figyelembe venni, pl.

Keressen bennünket! A HiSec ajtó zárbetétjeinek a cseréje nem egyszerű zárcsere , többléptű a dolog, ne álljon neki! Mi kizárólag izraeli zárbetéteket alkalmazunk a szereléskor, cserekor, ezekre tudunk garanciát vállalni! Magyarországon, az összes típusú, olcsóbb vagy drágább kínai bejárati vagy biztonsági ajtóban, gyári kínai zárbetét, vagy más néven, cilinder van beszerelve.


A HiSec és TerraSec fém biztonsági ajtók alkatrészei rendkívül ritkán romlanak el, a legtöbb esetben azért kell alkatrészeket cserélni, mert sikertelen feltörés esetén megrongálódtak, vásárlóink elhagyták a kulcsokat vagy lakásvásárlás esetén az új lakó szívesen cseréli le a zárbetéteket. A HiSec biztonsági ajtók MABISZ Termék-megfelelőségi ajánlással rendelkeznek. Eredeti acél HiSec ajtó a védjegy birtokostól!


Országos beépítés és szállítás!

Transfers in all Italian cities and airports. Meeting with a Nameplate. Fill Your Cart With Color today!


Ezek cseréjét javasoljuk minél hamarabb, mert a rohanó világban, a betörők előszeretettel nyitogatják őket. A HiSec ajtóban két zár van beépítve, az egyik a kilincs alatti főzár, valamint egy szemmagasságban elhelyezett másodzár. Mindkettő egy zárszerkezet, amelyeket zárbetét hajt.


Hisec ajtónyitás 1. Cégünk éve forgalmazza a HiSec acél biztonsági bejárati ajtókat egész Magyarországon. Online rendelés és webáruház itt! HISEC AJTÓ ZÁRCSERE ELÉRHETŐSÉGE. HiSec ajtó zárcsere szolgáltatásainkat igénybe veheti előre ütemezett feladatként és előre megbeszélt időpontra. Author: Zárkirály Category: Egyéb Bejegyzésünket nem másért hoztuk létre minthogy Önök is értesüljenek róla, hogy egy eltört bej.


A HiSec és HiSechez hasonló fémajtók zárszerelésével, zárjavításával, megerősítésével nagyjából éve foglalkozom. Ez idő alatt számos tapasztalatot gyűjtöttem arról, hogy milyen jellemző meghibásodások fordulhatnak el, hogyan érdemes ezeket javítani, illetve milyen módon lehet az ajtó biztonsági fokozatán emelni. Nem ilyedünk meg a zárcsere müveletétől sem bár sokszor egy egy zárcsere több időt vesz igénybe mint egy ajtónyitás.


A probléma ott kezdődik, hogy a gyárilag beszerelt különböző osztású kínai zárbetét maximum a zár elfordítására alkalmas, biztonságilag azonban semmilyen védelmet nem nyújt.

Jó jó de itt már mint károsultként lépünk fel egy jókora szelet eltűnésével a torta központjából. Rövid időn belül adunk időpontot önnek, hívjon bátran! Hi-Sec acél ajtó alkatrész, Kedvező árakon történő kiszolgálás, házhoz szállítással. Zárak, zárbetétek, lakatok webáruháza. A HiSec védjegyet mi jegyeztük be és az a cégünk tulajdonában van jelenleg is.


Zárcsere -zárszervizes 8. Cégünk székhelye Miskolcon található, de a kezdetektől szállítunk az ország minden pontjára. Viszonteladói hálózatunkon keresztül számtalan magyarországi városban vásárolhatók meg az általunk forgalmazott ajtók.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések