2020. január 23., csütörtök

Síkban záródó ajtó

Képzeljünk el egy szép előteret, melyből több ajtó nyílik és. A megrendelő eddig hiába választott síkban záródó ajtót, a domináns térből a tokokat, a falfülke jellegű kialakítást látta és az ajtó lapok a szobákba nyíltak, ezért a szobák felől voltak síkban. A minimalista stílushoz igazodó. Az igényre szabott beltéri ajtók laminált (CPL), festett, furnérozott felülettel, illetve üveglap betéttel is kérhetők.


A klasszikus és modern stílusú beltéri ajtó modellek hagyományos, síkban záródó , tokba nyíló, toló- vagy falban futó kivitelben is rendelhetők. A bejárati ajtó tokja akár alu borítással is igényelhető, amivel egyfajta védőpajzsot és egyedi megjelenést varázsolhatunk az ajtónak.

A két felület lehet teljesen eltérő színű, vagy akár felületű egymástól. Ezen felül a külső-belső, vagy csak kívül síkban záródó kivitellel, valamint különleges. A rejtett pánttal szerelt ajtók esetén a tok és az ajtólap egy síkban fekszik, a pántok nem látszanak. A tokok utólag beépíthetők. Ha elegáns, minimalista stílusra vágyik, válassza a síkban záródó ajtókat.


Festett, laminált és furnérozott kivitelben is elkészíthetők, és akár tokba nyíló változatban is. Számunkra egy modern ajtó nem feltétlenül a színében, vagy a felületében hordozza az innovációt, hanem inkább a formájában. A hagyományos ajtókhoz képest ilyen forma váltás például a síkban záródó kivitel, a kulcslyukfurat elhagyása, vagy a különböző díszítő csíkok használata.

A síkban záródó beltéri ajtók esetén az ajtó éle teljesen egyenes és az ajtólap a tokborítás síkjába zár. Különösen kedvelt ez a megoldás a minimalista stílus kedvelői körében. Amerikai dió furnéros ajtó , síkban záródó kivitel. Feinschliff Viala furnéros ajtó , festett fehér tok, síkban záródó kivitel. Juhar furnérozott ajtó 101-es mintával.


Furnér felület csomós tölgy. Bükk keresztfurnéros ajtó , síkban. Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.


Gyártási idő 4-hét-Árajánlatot pontos méretek után tudunk adn. Jóváhagyás után a választ a kép alatt olvashatja. Síkban záródó beltéri ajtók - előszoba ötletek. Emiatt mindig törekszünk arra, hogy haladjunk a nyugat-európai trenddel és elhozzuk Önöknek a klasszikusok mellett a legújabb mintákat is. A Josko az egyik első olyan gyártó, amely modern, egy síkban fekvő ablak és ajtó formatervezést fejlesztett ki.


Egy síkban fekvő dizájn. Ez a tisztítás során is számos előnyt kínál, de mindenek előtt gyönyörű, elegáns megjelenésével nyűgözi le a szomszédokat. Számos versenytárs eredmény nélkül próbálja.

A beltéri ajtó funkcionalitás szempontjából az épületek belső helyiségeinek egymástól való elkülönítését látja el. Mivel belső térben kerül alkalmazásra, nincs kitéve a külső környezeti hatásoknak, valamint védelmi szerepet sem kell betöltenie, így szerkezetét és felületét tekintve nem kell nagyfokú elvárásoknak megfelelnie, nagyobb hangsúlyt kap a design. Kerestük és megtaláltuk a megoldást. Pascal szabvány beltéri ajtók és ajtó kolleciók, Intekta egyedi beltéri ajtók.


Eclisse falban futó tolóajtó és tapétaajtó rendszerek. Project és techniai ajtók. A csúcsminőségű laminált beltéri ajtó termékcsoport több családot is tartalmaz, egységes termékleírást hozzá adni lehetetlen, de minden termékünkről általánosan elmondható: prémium minőségű illesztési, szerkezeti, felületi tulajdonságok. Egyedi beltéri ajtók felmérése, beépítése garanciával, teljes körű szolgáltatással.


JAN beltéri ajtó Budapest közelében, Budaörsön. Budapest és az ország egész területére kiszállítva, beépítve.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések