2020. január 6., hétfő

Lepke glettvas ár

Hirdetési cookie-kat csak az Ön hozzájárulása után használunk. Ezek a cookie-k az Ön viselkedése alapján segíthetnek nekünk célzott reklámokat megjeleníteni közösségi oldalakon vagy más weboldalakon. Olcsó eladó új és használt glettelő lepke. Ha úgy gondolo hogy nem küzdesz akkor beszélhetünk egy árat az.


Minőségi PVC-ből készült glettvas , mm-es vastagság. TRILAK, Trilak tükörglett kg ÚJ, termék és ár információ beltéri felhasználásra. ProGold glettvas , ProGold lepke , ProGold spatulya segítségével mindig. LUX Classic acél glettvas.


Használja a jelenlegi tartózkodási helyet. Az Ön tartózkodási helye nem meghatározható. Mi azonban terméket helyeztünk bevásárlókosarába. Pillangó glett ( glettvas cm-es) db.


Rigips simító lepke cm-es db. Többféle filc lepke tulipan kedvezményes áron a TeszVeszen! Dekoráció gyerekszobába ( lepke , pillangó) – hasznaltcuccok. CE Svájci glettvas 600x1mm.


Az OLEJNIK glettlehúzó lepke – kétkezes falispatulya használatával a glettanyag besimítása, elhúzása tökéletesen elvégezhető, Nagy összefüggő és kisebb osztott falfelületeket egyaránt gyorsan és hatékonyan tökéletesen simára varázsolhatunk. Kőműves-, csempéző - és burkolószerszámok vásárlása és rendelése az OBI-nál. Hibátlan a szerszámuk, de jóval drágább, mint az Olejnik lepke. Anyagát tekintve mind a két gyártó szerszáma teljesen azonos, tényleg csak a szín és az ára, ami megkülönbözteti őket.


Több ezer forinttal olcsóbb egy Olejnik 100–1cm-es glettsimító lepke , mint a Storch. Acél felhúzó 480mm ATopex 13A248. Szállítási díj országosan bruttó Ft.


Vásároljon olcsón webshopunkból. Ft eladási ár felett. Gyártói önkéntes garancia: A gyártó a saját termékére önkéntesen is vállalhat garanciát.


Az önkéntes gyártói garanciavállalás feltételeit a gyártó határozza meg saját belátása szerint. Spatula, spakli, lepke , Kéziszerszám, CSEMPEVAGOshop. Glettelőkanál csempéző 10x10mm rozsd. Hírlevél feliratkozás. Amennyiben szeretne bővebb információt termékeinkről, elsőként értesülni akcióinkról, újdonságainkról, különleges ajánlatainkról, kérjük, iratkozzon fel hírlevelünkre!


A termékárakat és szállítási díjszabást az adott forgalmazó az utolsó ÁrGép-es frissítés óta esetleg módosította. Minden ár az adott forgalmazótól származó bruttó ár , amely a szállítási költséget nem tartalmazza. Az adatok tájékoztató jellegűek.


Rendezés: ABC sorrend Ár növekvő Ár csökkenő Glettvas sima, rozsdam.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések