2020. január 24., péntek

Kovácsoltvas termékek forgalmazása

HU egy kovácsoltvas termékeket forgalmazó országos értékesítési hálózat, mely azzal a céllal jött létre, hogy üzleti partnereit és vásárlóit kedvező feltételekkel és megfelelő logisztikai háttér biztosításával kiszolgálja. Mi úgy formáljuk, a vasat, ahogy Te kigondolo legyen az kovácsoltvas kapu, kovácsoltvas korlát, kovácsoltvas rács, előtető, mert a mi kalapácsunknak nincs akadály. Rozsdamentes termékek , kapuvasalatok forgalmazása.


R- ÉS ÁRUKÉSZLET KERESŐ Töredék cikkszám elegendő. A kovácsoltvas kerítés, korlát, erkély vagy kovácsoltvas kapu elkészítéséhez minden szükséges elemet biztosítunk.

Oldalunkon megtekintheti naprakész fényképekkel illusztrált árjegyzékünket, vagy letölthet egy fényképes katalógust melyben a termékek mellé feltüntettük az akkor éppen érvényes áranikat, illetve az összes termékünket megrendelheti telefonon, házhozszállítással vagy anélkül. Nyitva vagyunk folyamatosan a kialakult helyzet ellenére is a megszokott nyitvatartással! EACEL - A kovácsoltvas magyarországi gyártója.


Jelenleg profilunk közé tartozik : kovácsoltvas alapanyagok, elemek gyártása és forgalmazása , acélszerkezetek gyártása és szerelése, kerítések, kapuk, ajtó és ablakrácsok, kerti és lakásfelszerelések, erkélykorlátok, lépcsőkorlátok, lépcsők készítése. Kovácsoltvas pálcák egyedi választéka kovácsoltvas korláthoz, kerítéshez, kapuhoz. ART Sachiler elemek forgalmazása.


Kerítéselemek forgalmazása - Kerítés építés. Lakatos, szerkezetlakatos munkák, ezen munkák kivitelezéséhez szükséges anyagok forgalmazása ( kovácsoltvas termékek , kiegészítők,vasalatok).

Tevékenységeink közé tartozik a kovácsoltvas termékek ,. INOX- rozsdamentes korlátelemek forgalmazása , kovácsoltvas kerítések,korlátok. Egyedi megrendelések alapján belsőépítészeti. Családi vállalkozásként már évtizedes múltra tekintünk vissza. Cégünk jelenlegi formájában nem régen alakult meg.


Kiváló mester mellett merülhettünk el a díszműkovács szakma alkotó tevékenységében. Válasszon és hívjon, vagy tekintse meg kész kovácsoltvas termékeinket! Az itt látható referenciaválogatás az elmúlt év alatt készült munkák egy része. Cégünk profilja az évek során folyamatosan bűvült. Emellett egyedi elképzelések szerinti.


Saját gyártású kovácsoltvas termékeink minőségiek és egyediek! Minőség és megbízhatóság. A nyers kovácsoltvas termékek korrodálódnak, ezért mi csak olyan terméket adunk át, amin legalább négyszeres korrózió gátló réteg van! Az általunk alkalmazott technológiának köszönhetően a termék több évtizedig is. Cégünk éve foglalkozik kovácsoltvas termékek gyártásával.


Kapuk automatizálása, kerítések, korlátok, garázsajtók, berendezési tárgyak, kovácsoltvas szék, asztal, polc készítése egyéni igények szerint is. Rólunk: Cégünk kovácsoltvas termékek gyártásával foglalkozik.

Lakberendezési tárgyak készítéséhez, kapuk, korlátok, kerítések munkálataihoz teljes körű megoldásokat nyújtunk. Távirányítású kapunyitó. Vállalkozásunk éve foglalkozik kovácsoltvas és kovácsoltvas jellegű termékek gyártásával, szerelésével. Megpróbálunk egyedi, a környezet sajátosságait, stílusát valamint a megrendelők egyéni elképzeléseit figyelembe véve maradandót alkotni.


Jelenleg elsősorban a lakosság körében van igény az ilyen jellegű színvonalas, szép és egyedi termékek iránt. Ezen a honlapon próbálunk segítséget nyújtani Önöknek, hogy Cégünket, valamint széleskörü szolgáltatásainkat jobban megismerjék!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések