2020. január 6., hétfő

Tetőtér szigetelés purhabbal

Nemcsak a hideg téli hónapokban, hanem a nyári hőségben is tökéletes komfortérzetet biztosít otthonának. Tetőtér szigetelés. A forró nyári napokon a tetőszerkezet extrém mértékben képes átforrósodni.


Ezt megfelelő hőszigetelés nélkül csak rendkívül magas klíma költséggel lehet elviselhető szinten tartani. A tetőterek tökéletes szigetelésére a purhab a legmegfelelőbb szigetelőanyag, mivel nemcsak télen a hideg hónapokban, hanem a nyári melegben is tökéletes védelmet nyújt otthonának.

Purhab szigetelés , lapostető szigetelés purhabbal , pur szigetelés , tetőszigetelés purhabbal , födém szigetelés , tetőtér hőszigetelés, szórt purhab szigeteléssel, purhab szigetelés árak, hullámpala szigetelés purhabbal , palatető szigetelés szórt. A purhab szigetelés mindig a munka helyszínén a felületre felszórva készül. A szórt purhab szigetelés A, B komponensekből áll. A két komponens összekeverését meghatározott hőmérsékleten és nyomáson keveredik össze, ezáltal kémiai reakció jön létre az oxigén jelenlétében ahol Polyol töltőanyag(B komponens) összekeveredik Isocionáttal (A komponens).


Kiváló minőségű purhab szigetelés a purhab igazi szakértőitől. Falak, mennyezetek, tetőtér , stb szigetelése év garanciával! A tetőterek nyáron is télen is a ház leggyengébb pontjai hőszigetelés szempontjából!

A tetőszigetelés nagy újdonsága a purhab szigetelés kerül górcső alá. Az épületet gyorsan, szépen leszigeteltük purhabbal , ezzel megszüntettük a páralecsapódást, illetve a nyári hőség is ki lett küszöbölve. Szigeteltessen velünk purhabbal ! Lakóház tetőtér szigetelése teljes gerendavastagságban ISOPOLY purhabbal. Az úgynevezett PUR szigetelés az USA-ban lett kifejlesztve tobb mint éve és azóta sikeresen alkalmazzák bárhol az egész világon-ahol ezt az épület megköveteli és lehetővé teszi. Szórt purhab szigetelés.


A tökéletes víz- és hőszigetelés. Magas a fűtés számla és mégis hideg van? Kibírhatatlan hőség a tetőtérben, a klíma állandóan megy?


A megoldás: tetőtér szigetelés ! Tudta, hogy a tetőn keresztül távozik a hő -a? A vékony szerkezet és az eddig használt szigetelő anyagok alkalmatlanok jó teljesítményt adni. A kőzetgyapot ferde felületeken súlyából adódóan összeesik. Ezután a szigetelést a tetőtérbeépítés külső falára visszük fel, majd a régi tetőfedő anyagot visszahelyezzük.


Ezt a szórt szigetelés Purhabbal biztosítja. A gyártó Kanadának, USA-nak és Európának gyárt anyagokat.

A PURhabgyökerei USA ban és Kanadában vannak. Ezért a tetőtér szigetelése ugyanolyan fontos, mint a homlokzati falak hőszigetelése. A ROCKWOOL minden épülettípusra tartós megoldást nyújt. A tetőtér szigetelés az egyik legjobb módja annak, hogy a leszigetelt épületet energiahatékonnyá tegyük. Mivel akkor még szó sem volt tetőtér beépítésről illetve a szigetelőanyag is adott volt így a dolog ésszerűnek tűnt.


Ezt most eléggé bánom, mert ezt a fóliát páraáteresztőre kell cserélni, ugye? A poén, hogy ez még az a régi bökős,szúrós szigetelés , szóval jó móka lesz.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések