2020. január 16., csütörtök

Vödör tetővel

Személyesen jön hozzánk? Vékony a tejfölös és festékes vödör minőség. Térképes segítséget IDE kattintva talál. Műanyag vödör amit keres?


Nálunk megtalálja az Önnek megfelelőt.

Ezek a szájméret, hordfül és kupak kialakítás miatt kapnak más-más nevet. Termékeink élelmiszer ipari felhasználáshoz OÉTI engedéllyel rendelkeznek. Teljes körű megoldást kínálunk vendéglátó cégek részére! Tároló dobozok vásárlása és rendelése az OBI-nál.


Jó minőségű műanyagból készült, időtálló, mércével ellátott horgász vödör. A jól rögzíthető tetőnek köszönhetően a benne tárolt etetőanyagok megőrzik nedvességtartalmukat. Az Ön böngészőjének beállításai tiltják a cookie-kat.


Annak érdekében, hogy a honlap funkciói korlátozás nélkül használhatóak legyenek, kérjük, engedélyezze a cookie-kat, és frissítse az oldalt.

Sokféle etetőanyag és pellet. Feeder Competition Etetőanyag keverő vödör tállal és tetővelPraktikus részes szett, vödörbe illeszkedő tállal és fedővel. A vödörben bekeverhetjük és frissen tarthatjuk az etetőanyagot, míg a tálba csak a rövid idő alatt felhasználandó mennyiséget helyezzünk. Vödör - Szeretne műanyag háztartási eszközöket vásárolni online? Látogasson el webáruházunkba és tekintse meg termékkínálatunkat!


Megnevezés:literes ,erős, műanyag vödör , levehető tetővel , füllel UN minősített Újszerű állapotban! Ingyenes apróhirdetési portál mindenkinek. Hirdetésfeladás egyszerűen, keresés városok szerint. Pelenka tároló vödör teknős ZL-0Pelenkatároló vödör tetővel , amely alkalmas a használt pelenka higénikus és biztonságos tárolásásra. Mérete : 3 x 2. A vödrök, kannák és hordók nagy segítségére lesznek különböző anyagok tárolásában.


PrimaNet látogatói vödrök, kannák és hordók között. Háztartási termékek webáruháza. Oldalunkon megtalálhat mindent, ami a háztartásban kellhet. Minimum rendelési mennyiség:.


Multi MOP Felmosó vödör (bevezetővel).

Garanciazáras vödör tetővel , műanyag füllel. Az ár ÁFÁ-t és szállítást nem tartalmaz. Fehér műanyag vödör nagyon jól záródó tetővel.


Terepszínű vödör tetővel 10literes. Ez a literes extra méretű vödör , tökéletes eszköze etetőanyagunk tökéletes előkészítéséhez. A zacskót kibontva öntsük bele a felhasználni.


Sonubaits Vödör Tetővel És Csalizó Tálcával mellett, a horgász vödör kategóriában további szuper ajánlatok, az alábbi témákban: Horgász vödör , vödör csalizó tálcával, keverő dézsa, haldorádó vödör.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések