2020. január 23., csütörtök

Küszöb nélküli beltéri ajtó

Nem is gondolná milyen sokféle beltéri ajtó típus érhető már el a hazai üzletekben. Ha eljutott odáig az építkezés során hogy beltéri ajtóra van szüksége, vagy éppen le kívánja cserélni az elöregedett beltéri ajtót, jó helyen jár nálunk, megkönnyítjük a választást és mindenben segítségére leszünk a vásárlás során. Mivel a küszöb igénybevétele nagyobb az ajtó egyéb részeihez képest, ráadásul még mechanikai sérüléseknek is ki van téve, másként kell kezelni az ajtó egyéb felületeihez képest. A mai beltéri ajtók már nem igényelnek rendszeres felületkezelést, festést, de a küszöb igen. Ha mégis szeretnénk küszöböt.


Automata küszöb a fadarab helyett! Ma már nem divat faküszöböt tenni a beltéri ajtó alá, senki nem akar esni-kelni egy, a padlóból kiálló fadarabban, ráadásul a mesterséges felületű ajtóknál (laminált, CPL) külön problémát jelent a színazonos tölgyfa küszöb megvalósítása, egy olyan modern Ajtóház beltéri ajtóknál mint pl. Baltimore, vagy a Monte Carlo. Beltéri ajtóink utólagos borítással, ill. Amennyiben a természet közelsége emeli az Ön komfort érzetét, és számít a belső tér egyedi megjelenésének megtartása, akkor ezt a beltéri ajtó típust Önnek ajánljuk.


Az újítások eredményeként az ajtó tokszerkezete és a küszöb elvesztette a tartószerepét, a küszöb akár el is hagyható, amely a gyakorlatban jellemző is. Viszont a küszöbnek hő- és hangszigetelő, illetve esztétikai szerepe is van. Bár az újonnan épült házaknál a helyiségek közötti különböző burkolatokat.


Küszöb nélküli beltéri ajtó

A Megrendelőnek azt kell eldöntenie, hogy elfogadja kiskávás beépítéssel járó megjelenést vagy sem. Néha előfordul, hogy a kiskávás beltéri ajtó beépítés esetében a Megrendelőt zavarja a lépcső a beltéri ajtó tokja és a 15cm-es fal között, de legtöbbször ezzel senkinek semmi gondja nincs. Borovi fenyő beltéri ajtó műszaki adatai, tulajdonságai: Alapanyaga hossztoldott és hossztoldás mentes (javított, nem csomómentes) lucfenyő, igény esetén hossztoldott és hossztoldás mentes (csomómentes, I. oszt élfa) borovi fenyő. A tok, fix cm-es pallótok, vakküszöbbel. Keményfa küszöb mellékelve.


Dekor beltéri ajtók színei: Wenge, tölgy, calvados, dió, juhar és bükk. Az oldalon található árak ÁFA NÉLKÜLI NETTÓ árak! Utólagos felületkezelést nem igényelnek.


Az alapár csupán tájékoztató jellegű, NEM minősül ajánlattételnek! A mindenkori aktuális árakat a BELTÉRI AJTÓ ÁRLISTA oldalon találhatja meg! Az automata küszöb a beltéri ajtó lapjába kerül elhelyezésre, az ajtó becsukásakor a küszöb a burkolatra ereszkedik. A tömör laminált beltéri ajtók másik változata a minta intarziás kivitel ahol a laminátumot azonos vagy maximum féle színből készítik el és ezek kombinációjából kerül a beltéri ajtó legyártásra. Ajtók vásárlása és rendelése az OBI-nál.


Műanyag bejárati ajtó ingyen házhoz szállítással. Az alábbi műanyag bejárati ajtókat raktárkészletünkről ingyen szállítjuk otthonába Vecsésen , Gyálon , Gyömrőn , Ecseren , Maglódon , Pakonyon , Üllőn , Budapest XVII és Budapest XVIII kerületben. Köln bejárati ajtó ami megfelel a Berkshire bejárati ajtónak , Chala bejárati ajtónak , Ibiza bejárati ajtónak. CPL beltéri ajtó – Akciós CPL beltéri ajtók A kiírt árak minimum db.


Legyen szó fa nyílászáróról, svédpadlóról, háza tetőszerkezetéről, vagy akár egy saját álom faházról, mi megvalósítjuk egyedi elképzeléseit. Akár küszöb nélküli kivitel. Dekorfóliás beltéri ajtó : Egy famintázatot utánzó fóliát préselnek rá az ajtólapra, amit ezek után védőlakkozással látnak el.


Magyar méretszabvány szerint készül, egyedi méretek csak felár ellenében érhetőek el. Rendkívül költséghatékony megoldást jelenthet. Tisza beltéri ajtók oldalán.


Ha valamelyik termékünk felkelti érdeklődését kérjen árajánlatott vagy helyszíni felmérést.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések