2019. július 5., péntek

Terméskő fugázó anyagok

A terméskő fugázóhoz a feltüntetett víz mennyiségén kívül más anyagot házilag hozzáadni nem szabad. Kiszerelés: 25kg papírzsákban. ROCK IMPREGNATE terméskő impregnáló.


Folyékony, színtelen, szagtalan impregnáló anyag. A terméskövek, vagy pattintott tégla esetén az impregnáló anyag védi a köveket,- téglát, illetve a fugázó anyagot a fagyástól és a mohásodástól, könnyíti a tisztítását és felpezsdíti az eredeti színét. A térkő burkolat fugázása speciális feladat, ami speciális fugázó anyagok és eljárások használatát követeli meg.

Legyen szó akár természetes kőről, akár beton térkőről, a térkő fektetés esetén a fugázó anyag kiválasztása döntően befolyásolja a végeredményt. Megkülönböztetünk cement és műgyanta alapú. Terméskő fugázáshoz külső és belső területekre.


A ROCK FUGEN terméskő fugázó anyag FUGEN katalógusból színből választható. Kiválóan alkalmas kültérben és beltérben, terméskő , pattintott kövek,vastagabb búrkoló kövek fugáinak kitöltéséhez. Gyárilag előkevert, por alakú, cement és műgyanta kötésű. Fagyálló flexibilis fugázó anyag.


A “Hol találok ilyet” -re nem tudunk válaszolni.

Kérem, használja a keresőt, ahol térköveket és fugázó anyagokat is talál szép számmal, árakkal és színekkel! A cikkben nincs konkrét termék, általánosságban írtunk a térkövek lerakásáról és a fugázásról. Kő és csempefugázó anyagaink igen kiváló minőségűek. Nagy színválasztékkal, gyors szállítással.


Flexibilis fugázó anyag. A megfelelően kiválasztott fuga szín csodákra képes! Válassza ki a szükséges fugázó minőséget – beltérre, kültérre, és válasszon bátran színeket a szivárvány szinte minden árnyalatában.


Murexin fugázó anyagok. Egy fugának sok elvárásnak kell megfelelnie: funkcionálisnak kell lennie, higiéniai követelményeket kell teljesítenie és ezenfelül esztétikai igényeket is ki kell elégítenie. Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon.


Természetes ásványi töltőanyagot, színező anyagot és tulajdonságjavító adalék-anyagot tartalmaz. X-KONTAKT, tapadóhíd. Ez az impregnáló anyag terméskő burkolatok, pattintott tégla- iletve szeletelt tégla díszburkolatok utólagos felületi kezelésére használható.


A fugázás szabályai, a fugázó anyagok használata. A modern fugázó anyagok helyes használata döntő fontosságú! A kerámia burkolatok fugáinak az esztétikai megjelenésen kívűl kétségtelenül vannak funkcionális feladatai.


A fugaszélesség és szín kérdésének tisztázásán kívül sokkal több, fontos előzetes.

A TOPEX tömítőanyag kinyomó pisztoly felújítási és befejező munkálatok során talál alkalmazásra. Az alumínium-acél szerkezet elforgatható kartusbefogóval. Cikkszám Megnevezés, Nettó. A szálas hőszigetelés nagyon jó páraáteresztő képességgel rendelkezik, magasan a legjobb a hő-és hangszigetelő képességük, és tűzálló tulajdonságuk semelyik hőszigetelő anyaggal nem hasonlítható össze.


Természetességet és biztonságot sugárzó otthon Sintesi Ivory padlólappal Ha természetes kőhatású burkolatra vágyik, a Sintesi Cortina Ivory az egyik legkiválóbb válsztás, hisz a visszafogottan elegáns, struktúrált felület rendkívül jó ár-érték aránnyal párosul.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések