2019. július 19., péntek

Jan beltéri ajtó

A Deva beltéri ajtó teli ajtólapján markánsan kirajzolódnak a fa természetes mintázatai. Ezekkel játszva, mesteri pontossággal készítjük az intarziás felületeket. Népszerű fémcsíkos modelljeink is a Deva beltéri ajtócsaládban tündökölnek. A rátétléces formák modern és klasszikus ajtómintákat keltenek életre.


Az eredeti fafurnér ajtók egyedi mintázatai, erezetei életre keltik otthonát, irodáját.

Tekintse meg furnérozott ajtók széles színválasztékát! A kiváló minőségű, prémium kategóriás, JAN beltéri furnérozott ajtók modelljein mm-es MDF-hordozóra készítjük a furnér préselését. Budapest - Budaörs.


Az egyes beltéri ajtók oldalán adja meg a kért adatokat, kérjen árajánlatot a kiválasztott ajtóra! Amennyiben szükségét érzi, kérjen tanácsot, tisztázza felmerülő kérdéseit a. Egyedi beltéri ajtók felmérése, beépítése garanciával, teljes körű szolgáltatással. JAN -nál a legnépszerűbb ajtó Deva volt.


Teli ajtajaink zömét ebből a modellből értékesítjük.

Ez a fehér tölgy laminált beltéri ajtó igényes és egyben nagyon kedvező az ára. Az Ajtó ­gyár a tel­jes bel­té­ri ajtó pia­cot lefe­dő for­gal­ma­zott ter­mék­kí­ná­la­tá­ban a Pré­mi­um már­ka kép­vi­se­lő­je a JAN. SÍKÜVEGES beltéri ajtó modellek – CPL, festett , furnér felülettel is! A síkfelületű, tömör ajtólapon utólag kivágásokat. A beltéri ajtó kiválasztása nem egyszerű feladat, hisz sok szempontot kell szem előtt tartanod.


Ahogy az ajtó igénybevételére, ugyanúgy a biztonságra (értsd: a nagy üvegfelület veszélyes lehet kisgyermek mellett, ám cégünk erre is kínál megoldást), s persze nem utolsó sorban a beltéri ajtó környezethez való. Tisztelt Ügyfelünk, A COVID-vírus által oko­zott jár­vány­ügyi hely­zet­re, vala­mint az ennek követ­kez­té­ben meg­ho­zott rend­kí­vü­li kor­mány­za­ti intéz­ke­dé­sek­re tekin­tet­tel üzle­tünk nyit­va tar­tá­sá­val, a szer­ző­dé­ses és garan­ci­á­lis igé­nyek tel­je­sí­té­sé­vel, ille­tő­leg tel­je­sít­he­tő­sé. Beltéri ajtók egyedi méretben is - JAN Beltéri Ajtó Áruház Beltéri ajtók akár egyedi méretben is. Meglepetések helyett látogasson el mintatermünkbe, ahol több mint db minta ajtóból választhatja ki melyik ajtóval szeretné szebbé varázsolni házát vagy lakását. Nem is gondolná milyen sokféle beltéri ajtó típus érhető már el a hazai üzletekben.


Ha eljutott odáig az építkezés során hogy beltéri ajtóra van szüksége, vagy éppen le kívánja cserélni az elöregedett beltéri ajtót, jó helyen jár nálunk, megkönnyítjük a választást és mindenben segítségére leszünk a vásárlás során. Weboldalunkon Magyarország legnagyobb beltéri ajtó választékát találja! Minden beltéri ajtó árából mennyiségtől függetlenül extra kedvezményt nyújtunk a hónap utolsó munkanapjáig. Ajtók vásárlása és rendelése az OBI-nál.


Jan beltéri ajtók - háztűz nézésben. Hála Istennek, a Kisház olyan kicsi, hogy csak három beltéri ajtóra lesz szükségünk. Egy a földszinti kis wc-n, egy a fürdőszobán, egy pedig a gardróbon.

Ajánlatkérés beltéri ajtó , jan beltéri ajtó , ablak jan ajtó , ruház beltéri ajtó , k beltéri ajtó , belső ajtó ipar, deva beltéri ajtók, mdf ajt Nyilászáró. Beltéri ajtóink széles kínálatában biztosan megtalálja az Önnek megfelelő irányvonalat! Teremtsen stílust általunk!


Mi is tudjuk, hogy beltéri ajtóra minden háztartásnak szüksége van. Nem mindegy azonban, hogy az Ön által kiválasztott ajtó mennyire illik otthona arculatához, a falak, illetve a bútorzat színéhez. Amennyiben kedvező ár-fekvésű ajtót keresel, akkor érdemes dekor vagy CPL felületben gondolkoznod.


Szabvány dekor, CPL, porfestett, fafurnér. Ha szeretsz gyönyörködni az apró részletekben, fogékony vagy a természetes anyagok. Cégünk mintegy éve foglalkozik bejárati ajtók forgalmazásával, vásárlóink nagy megelégedésére.


Választékunkban megtalálható a műanyag-, acél- és a fa bejárati ajtó is, így alapanyag tekintetében teljes a választékunk, azonban a bejárati ajtó üzletágunkat a továbbiakban szeretnénk bővíteni is, prémium kategóriás ajtókkal.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések