2019. július 15., hétfő

Patinás szinonímái

Imádom Budapest patinás épületeit. Amennyiben nem illenek bele, inkább küldd be új szócsoportként! Ebben az esetben kérlek írj egy példamondatot is!


A(z) PATINÁS (MELLÉKNÉV) szóra eddig 8látogató keresett rá. Hogyan mondjuk máskép? Beszélj, írj választékosan.


Ezen az oldalon megismerheted a SZINONIMALEXIKON: Patinás szinonimái - szinonimalexikon. Szinonima adatbázisunkban a Patinás szónak db szinonimája található. Adj te is szinonimát oldalunkhoz a kontaktoldalon. Ha nem, akkor bizony a mi hibánk, hogy nem találod.


Talán próbálj csak a szótőre keresni. Mindenesetre a szótár feltöltését folyamatosan végezzük, tehát hamarosan erre a szóra is kaphatsz találatot. Ha te szeretnél szinonimákat írni erre a kifejezésre akkor kattints ide! Patinas Lighting Ltd - In the last years we have manufactured several thousand special lamps from tiny ones to grand ones. Magyarország szinonimaszótárának honlapján!


Egy olyan online szinonimaszótárt építgetünk itt, amelyet bárki, bármikor kiegészíthet és szerkeszthet. A(z) ÉRTÉKES (MELLÉKNÉV) szót eddig 4alkalommal tekintették meg. Szinonimaszótárunkban db fellelhető találat van a Veretes szó szinonimáira.


A kontaktoldalon beküldhetsz szinonimát. A világos szó különböző jelentéseinek szinonimái használati gyakoriság szerint rendezve. A(z) ÓDON (MELLÉKNÉV) szót eddig 3alkalommal tekintették meg.


A(z) ANTIKIZÁLÓ (MELLÉKNÉV) szót eddig 3alkalommal tekintették meg. A fénylő szó különböző jelentéseinek szinonimái használati gyakoriság szerint rendezve. Közel ötven kiállítót vártak az Olasz Kultúrintézet patinás épületébe. Kiderült, a határon innen és túl egyaránt készülnek kiváló borok, sokukkal csak itt és most lehetett találkozni. Kárpát-medencei bormustra: avagy Bormedence” – aktivpihenes.


Minden álláshirdetést megtalál a Jobswype weboldalon. A Téglakő új, magyar fejlesztésű és gyártású termék, amely külső megjelenésében a patinás , békebeli bontott téglát idézi, fizikai tulajdonságaiban azonban. A gyártástechnológia határt szab a költségeknek, így a fogyasztói áraknak is. Véghasználatból erdei fenyő rönk eladó ipari minőségben (9-6-5-4-3m). Azért, hogy a magyar.


Következő termelésünk októberben indul. Faház építéséhez, kerti bútorok gyártásához stb. Ha csak a kapcsolatokat vesszük, ott a kalandért, az izgalomért, a változatosságért, a titkos kapcsolatért áldozódik fel a tartós, a patinás , a veretes, a nyugalom és hagyomány erejével működő családi élet. A mostani szingli nők rémülten tapasztalják sok esetben, hogy a negyvenen túl, ötven közelében a számvetés.


Saját megfejtés ajánlása: Ha szeretné hogy egy általad ismert megfejtés, amit az oldal még nem tartalmaz, bekerüljön az adatbázisba, írd be a megfejtést és a meghatározást az alábbi mezőkbe, és nyomd meg a Beküldés gombot!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések