2019. július 24., szerda

Kopos kp 64 ld na

Looking For kopos ? Find It All On eBay with Fast and Free Shipping. The modern technology enables contionous product development, and has allowed KOPOS KOLIN a. Junction box with cover V 180. For modern installations in combined frames.


Significant rigidity makes device installation easier.

Sold in the smallest complete packages (pcs). Zboží je skladem a připraveno k odeslání. Krabice odbočná s víčkem V 180. Jedno balení obsahuje ks produktu. Za každé rozbalené balení Vám bude účtován manipulační poplatek ve výši 1Kč bez DPH.


Minimální množství k objednání je 2ks a jeho násobky. A csehországi Kolín-ban gyártott elektromos szerelési anyagokat generációk óta használják a szakemberek. A társaság célja, hogy csúcsgyártója legyen az elektrotechnikai anyagoknak, piacokat találjon egész Európában és kivívja az ügyfelei legnagyobb megelégedettségét.

Although the products of KOPOS KOLíN a. Instalace krabice v otvoru se provádí utažením montážních šroubů. Výrazná tuhost a jednoduchý tvar zjednodušuje instalaci přístrojů. Vstupní otvory vyrobeny z pružného materiálu. Zajištěna vzduchotěsnost prostupu i při vloženém kabelu nebo trubce. Svih tvrtka kćeri u Evropi, Asiji i Središnjoj Americi osiguravaju prodaju naših proizvoda u svijetu.


DATA SHEET instrument box in hollow walls. Maximum working load of A. Terminals are intended for full Cu conductors. For wires with cross-section from 1. Colour-coding stripe. Dunakeszi Magyarország.


Dobrý den, moc Vám nerozumím. Průměr vrtaného otvoru není 75mm ale 68mm. Sdružená krabička je samozřejmě možná nicméně mám k dispozici hromadu výše zmíněných a potřebuji vzduchotěsné i třeba do násobného rámečku.


Kopos dělá sdružené a vzduchotěsné jen do velikosti pozic. Enclosed box with removable partitions.

Box connections allow multiple devices to be mounted in a common frame. Suitable for installation of instruments in a square frame. KOPOS : Produkta īpašības vai tehniskā informācija. Lai aplūkotu preces tehnisko informāciju, preces daudzumu. Elektroinstalacijske cijevi za zaštitu kabela.


Pričvrsni materijal.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések