2019. július 10., szerda

Char 21 tűzgátló festék

Tisztelt érdeklődő! Köszönjük, hogy eljött hozzánk. VOC-free technology, as is the case for our CHAR and INTUMEX , certified for their ecological features by the Chemistry Department of Cà Foscari University of Venice. Char buildup of CHAR after a fire test. TŰZGÁTLÓ BEVONATOK.


Vizes alapú, hőre habosodó tűzvédő f. Tűzvédő festék fémre és fára. Tűz hatására kiterjed az eredeti száraz vastagság százszorosát elérő szenes réteggé duzzad. Th) követelményeinek megfelelően.


Tűz (vagy hő) hatására kiterjed (habosodik) az eredeti száraz vastagság százszorosát is elérhető vastagságú szenes réteggé. Alap igazság mindenféle festés esetén, hogy a festék akkor tapad jól a fémhez, ha az tiszta, pormentes, rozsdamentes, revétlenítve van, és sem zsíros, sem olajos szennyezettség nincs rajta. Futótűz CHAR Plus Legújabb tűzvédő festék fémre.


ALKALMAZÁSI TERÜLET: Acélszerkezetek tűz elleni védelme. Az érvényes előírások szerinti különleges alkalmazási. Fára engedélyezett tűzvédő anyagok névsora. Fehér tűzvédő festék fára: db kg-os. Nagyobb felületre inkább egy vagy több a kg-os vödörben rendeljen az gazdaságosabb.


LTALÁNOS JELLEMZŐK. Tűzgátló válaszfalakhoz, és ajtókhoz,faláttörésekhez. A faszerkezeteket nagyon sok esetben acélkapcsolatokkal fogják össze (pl. rétegelt-ragasztott tartók), esetleg nagyobb fesztávolság esetén acéltartókkal erősítik. A fával ellentétben az acél nem éghető, de a hőmérséklet emelkedésével szilárdsága folyamatosan csökken. Fedőbevonat alkalmazása -os relatív páratartalom alatt nem szükséges.


Beltérben -os relatív páratartalom felett és festék felhordásával biztosítjuk az ÉMI jegyzőkönyvben előírt tartósságot. Szárazréteg-vastagság mérése című szabvány a mérésről a következőket tartalmazza: „A bevonat vastagságát legalább különböző helyen határozzuk meg. A rétegvastagság a mérési eredmények számtani középértéke, micron értékre kerekítve. Amennyiben az egyes értékek a középértéktől. Webáruházunk kínálatában a teljes autófényezési folyamathoz szükséges festék , segédanyag és szerszám kínálat megtalálható az olcsó hobbi spray termékektől a professzionális ipari gépekig, valamint autóápolási és autófelszereléseket.


Vásároljon meg minden karbantartáshoz, javításhoz szükséges. Sherwin-williams, PPG, Valspar, a minőségi autófesték gyártó DeBeer, Impa, Slem, Indasa vagy az innovatív fejlesztéseiről méltán híres Rupes. ACÉL tűzvédelme tűzvédő festékkel CHAR 21.


Legnépszerűbb tűzvédő festék fémre : perc perc. Impregnációk – tűzgátló anyagok (sók) tűzgátló oldatai vízalapon. A lakkoktól és festékektől eltérően a feldolgozott fa szerkezetek mélyén behatolnak, és nem. Több darab kg-os tételt is lehet rendelni egy lapon. Char tűzvédő festék fára, olcsó és fehér.


KOPÁSÁLLÓ tűzvédő festék (bevonat) fára kg.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések