2019. március 12., kedd

Szavo penész mosógép

SZAVO penész elleni szer, fürdőszobában, konyhában, hálószobában, vagy otthonának bármely más helyiségében szaporodásnak indult gombaspórák ellen. Van ablakod ott, ahol a mosógép van? Nekem nincs és időről időre szokott lenn penész , ha csak egy kis pötty is.


A vízkő és a penész nem szép, és a mosógép. Utána csak le kell öblíteni, nem kell sikálni semmivel.

Utóbbit ugyanis szinte semmivel nem lehet maradéktalanul eltávolítani. Persze elkerülhetetlen, hogy a mosógép nedves legyen. Használata egyszerű: 1. Gyakrabban szellőztess.


Válaszok a kérdésre. Szavo penészölő, csak olyan, mint a hypo? Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez i. Meg fogsz döbbenni, mi az igazság!

A mosógép gyilkosa nem a vízkő! Egész üzletág épült a vízlágyítókra, számos gyártó remekül profitál belőle. De van valami, ami jóval hamarabb tönkreteszi a mosógépedet, és ez nem a vízkő! A kanapé és a szövetek megmentője.


A bórax nemcsak az eldugult lefolyók tisztításában segít, hanem a penész elleni harcban is. AHa penészt tapasztalunk, azonnal lássunk neki a tisztításhoz. Megelőzési tanácsok:El kell tüntetni el a penészt az mosószeradagolóból! Ha már penészes a mosógép , akkor érdemes átmosni ecettel, vagy trisóval úgy, ahogy azt korábban írtam. A penész a rozsdásodás melegágya és büdös is.


Ha ez nem segít, akkor gombaölő szerrel, vagy hypoval is ki kell tisztítani a mosógépet. A Szavo kitűnő márka a penészmentesítés területén, de más fajtát is érdemes kipróbálni. A tapasztalatok sajnos azt mutatják, hogy ha a penész már régóta jelen van és szinte „beleette” magát a gumiba, akkor az eltávolítás igencsak problémás lehet.


Keress kérdéseket hasonló témákban: ecet, mosás, penész , mosógép. Az öblítővel ragacsos réteget alkotó penész nemcsak az öblítőtartályra telepszik, hanem rárakodik a mosógép belsejére és alkatrészeire is, így. Ennek ellenére penész elsősorban a mosószer és öblítőadagoló környékén szokott. Egyébként a megjelent penész fehérítővel (pl Domestos-szal) gyönyörűen el lehet tűntetni és ki lehet pusztítani.


A fürdőszobát meg takarítsd napi rendszerességgel, akkor nem tud kialakulni a penész.

Ja, és már léteznek olyan festékek, amikkel ha kifestik a lakást, az nem penészesedik. Nekünk ilyennel van a. A gyakori mosás alacsonyabb hőmérsékleten, gyorsított programok, lágyítók és még a mosóporok is károkat okozhatnak a mosógép belsejében. Nem is beszélve arról, hogy ha a tömítő gumi nem szárad meg, akkor a baktériumok és a penész termékeny talajává válik. A fürdőszoba ajtaját mindig hagyd nyitva fürdés vagy zuhanyzás után, és így tegyél a mosógéppel is.


Penész a fürdőszobában. Mosás után a mosógép ajtaját nyitva kell hagyni, legalább órát, hogy kiszáradhasson. Semmiképpen ne csukd be az ajtaját mosás. Sziasztok, igazából azért írok, mert kíváncsi vagyok, jár-e valaki hasonló cipőben, és hátha van megoldás, illetve érdekel, hányan vagyunk.


Szóval vettem másfél éve egy szuper 120EFt-os Siemens mosógépet, rendben is van vele minden, műszaki szempontból. De észrevettem, hogy a mosószer-adagoló fiók belseje tiszta fekete penész , és nagyon nehezen, sőt egyáltalán. Az Airflow technológia megakadályozza a kellemetlen szagok és a penész képződését, így a jó illat a dobon belül is garantált.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések