2019. március 12., kedd

Áramváltó angolul

MAGYAR- ANGOL SZÓTÁR. Szótár azás és fordítás: Írd a szót vagy mondatot a keresőmezőbe, kattints a Fordítás gombra. DictZone online magyar- angol szótárban. Kiejtés, fonetikus leírás és angol példamondatok egy helyen.


Ismerd meg a áramváltó , - fordító német jelentéseit. Glosbe ingyenes online szótárcsaládjában. Böngésszen milliónyi szót és kifejezést a világ minden nyelvén.


Finanszírozási Nyilatkozat kiegészítése - a Nyilatkozatban meghatározott célok, tevékenységek és várható költségek nagyobb arányú változását részletező, a szerződő felek által aláírt okmány. Az áramváltó (angolul current transformer, vagy röviden CT) egy olyan árammérő transzformátor, melynek primer tekercsén folyik át a mérendő elektromos áram, szekunder tekercsét pedig a mérőműszer zárja rövidre. Megesett már, hogy a francia auto-transformateur kifejezést ‘gépkocsitranszformátor’-ként fordították magyar nyelvre, holott az takarék áramváltó -t, illetve takarék feszültségváltó-t jelent. Németül Sparstromwandler, illetve Sparspannungswandler, angolul economical transformer vagy auto-transformer. Angolul mondják még series transformer-nek is.


Áramváltó angolul

A francia nyelvben. Look up words and phrases in comprehensive, reliable bilingual dictionaries and search through billions of online translations. A konkrét mérés funkcióját betöltő áramváltók egyik legnagyobb előnye a beszerelés kényelme. Az úgynevezett split-core, azaz bontható áramváltókat és az áramváltók flexibilis, légmagos verzióját, a Rogowski-tekercseket a mérendő áramkör megbontása nélkül a. Nagy váltakozó áramokat, vagy ha a mérőműszert galvanikusan le akarják választani a hálózatról, áramváltó. Leírásunk az eredeti angol nyelvű leírást - és egyben a menüsorrendet követi-, amelyben fastruktúraszerűen is láthatóak a menüpontok és ábrák formájában is szerepelnek a műszeren megjelenő feliratok.


Amennyiben az összegző áramváltó egyik áramköre használaton kívül van, nyitva kell hagyni. Az összegző áramváltó eredő áttétele és a legkisebb áttételű főáramváltó áttételének aránya nem lehet nagyobbb, mint 1:8. Ha szeretnél elsőként tudomást szerezni Angol Csemege-London Gourmet új bejegyzéseiről és akcióiról, kérjük, engedélyez hogy e-mailen keresztül értesítsünk.


Tárolt változat A keresett kifejezés sajnos nem szerepel a szótárban. Kattints és megmutatom, hogy milyen idő lesz! Hogy mondják áramváltó angolul ? Műszaki adatok: Pontossági osztály. Type CCB (- 8kV) angolul.


Az alábbi feladatsorok a ZH anyagát és tipikus felépítését mutatják. Az elmúlt években íratott zárthelyik és vizsgák példaanyaga beépült a példatárba, az a megoldást is tartalmazza. V és 8kV közötti névleges teljesítménytartományban gyártott termékek méréshez, védelemhez és vezérléshez.


Az áramváltók, az induktív feszültségváltók, a kapacitív feszültségváltók, a kombinált áram- és feszültségváltók, valamint az SSVT (stations service voltage transformer) házi üzemi transzformátorok feladata, hogy a nagy áramerősség- és. Az egyforma nagy, de ellentétes irányú áramok gerjesztése kiegyenlíti egymást (IL=IN). Ha a rendszerben valahol „szökik” az áram, akkor különbség lép fel (I=IL-IN). Ez az áramkülönbség az áramváltó szekunder körében áramot indít, ami működteti a kioldó szerkezetet, és az ÁVK kikapcsolja a meghibásodott áramkört. Vásárlás: Térburkoló kő, járdalap árak, eladó Térburkoló kövek, járdalapok.


Akciós Térburkoló kő, járdalap ár! Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső. Arról van szó, hogy találtam egy olyan elektromos alkatrészt, amivel meg lehet mérni, hogy a vezetéken - amit meg sem kell bontani - mennyi áram folyik át a mérés pillanatában. Ezt úgy hívják, hogy áramváltó , angol nevének rövidítése CT. Hall-elemes áramváltó szerűség - HTP50.


Áramváltó angolul

Kezembe akadt néhány darab ezen korszerű alkatelemből és keresgélem, hogy mire is lehetséges alkalmazni. Figyelmeztetés Ne földelje az áramváltó szekunder körét (S2). Figyeljen oda a vezetékek helyes irányára az áramváltó primer oldalán. A valódi hálózatnál két magvas áramváltó van, ennek a relémagja táplálja az 1-kapcsokon az alapvédelmet, míg a műszermagja a7-kapcsokon át a tartalékvédelmet.


A modellen csak egy áramváltó mag van, erről a két védelem sorosan kapcsolva kapja az áramot.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések