2019. március 6., szerda

Beltéri ajtó fehér

Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Tekintse meg festett ajtó kínálatunk teljes mintaválasztékát!


SÍKÜVEGES beltéri ajtó modellek – CPL, festett , furnér felülettel is! A síkfelületű, tömör ajtólapon utólag kivágásokat.

A festett beltéri ajtó megjelenésében és minőségében a prémium kategóriát célozza. A ECO beltéri ajtók méltó helyet foglalnak el a prémium ajtók világába. Számtalan üvegezési és gravírozási lehetőséggel engednek teret a fantáziának.


A megfelelő szín kiválasztására a teljes RAL színskála nyújt biztos garanciát. A Porta Doors fehér festett. Ha Ön is kedveli ezt a szín- és stílusvilágot, a forma-nyomott, fehér színű, lakk beltéri ajtó tökéletes választás lesz az Ön számára.


Az ajtók alapanyaga minősített erdészetektől. Napjainkban egy beltéri ajtóval szemben nemcsak az az elvárás, hogy ellássa a feladatát, sokszor lakberendezési elemként is tekintünk rájuk.

Fontos, hogy az ajtó illeszkedjen a lakás összképéhez, harmonizáljon a bútorokkal, a padlóval vagy a parkettával. Nem is olyan egyszerű megtalálni a számunkra tökéletes dizájnnal. Vásárlás: Beltéri ajtó árak, eladó Beltéri ajtók. Akciós Beltéri ajtó ár!


Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon. A beltéri ajtó kiválasztása nem egyszerű feladat, hisz sok szempontot kell szem előtt tartanod. Ahogy az ajtó igénybevételére, ugyanúgy a biztonságra (értsd: a nagy üvegfelület veszélyes lehet kisgyermek mellett, ám cégünk erre is kínál megoldást), s persze nem utolsó sorban a beltéri ajtó környezethez való.


Cégünk mintegy éve foglalkozik bejárati ajtók forgalmazásával, vásárlóink nagy megelégedésére. Választékunkban megtalálható a műanyag-, acél- és a fa bejárati ajtó is, így alapanyag tekintetében teljes a választékunk, azonban a bejárati ajtó üzletágunkat a továbbiakban szeretnénk bővíteni is, prémium kategóriás ajtókkal. Dekora beltéri ajtó akár fehérváron is! Országos beltéri ajtó kiszállítás, felmérés, telepítés a Dekorától!


Ha valamelyik termékünk felkelti érdeklődését kérjen árajánlatott vagy helyszíni felmérést. Tisza beltéri ajtók oldalán. A beltéri nyílászárók nyitásirányát úgy állapítjuk meg, hogy szembe állunk az ajtóval olyan módon, hogy az ajtó felénk nyíljon.


Ha ebben az esetben a pántok jobb oldalon, illetve a kilincs bal oldalon helyezkedik el, akkor jobbos nyitásirányról beszélünk. Ha a pántok bal oldalon, a kilincs pedig jobb oldalon található ajtónkon, akkor azt balos ajtónak nevezzük. Festett beltéri ajtó : Ez a típus mind közül az egyik legkedveltebb.

Nem mehetünk el szó nélkül a kiváló minőség és a kedvező ár mellett sem. Volt a beltéri ajtó életében egy kis visszaesés, az ókor hajnalán, mikor is a belső ajtók eltűntek, uralkodóak a nagy, egybefüggő terek voltak, és ez a térképzés hosszú évszázadokon át jellemzővé vált, legfeljebb függönyök, drapériák biztosítottak nyílászárást a beltérben. A Lenteam beltéri ajtók professzionális német gyártóüzemekben, minőségi alapanyagokból készülnek, és átgondolt tervezés után kerülnek az Ön otthonába.


MDF dekorfóliás beltéri ajtók verhetetlenül olcsó áron. Minőségi, masszív beltéri ajtók a legjobb ár-érték arányban. Széles szín és méretválaszték. Klasszikus és modern stílusú beltéri ajtók egyaránt.


A BAUHAUS szakáruházak és webshop kínálatából, ezen követelményeknek megfelelve, fenyő- és nyomott mintás beltéri ajtókat, dekor- és CPL beltéri ajtókat, üvegajtókat, toló-, harmonika-, bejárati, technikai és erkélyajtókat, emellett különféle ablakokat, garázsajtókat, valamint ajtó - és ablak-kiegészítőket.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések