2019. március 15., péntek

Fényzáró roló tetőtéri ablakra

VELUX fényzáró rolókkal a nap bármely szakában tökéletesen besötétítheti a tetőtéri helyiségeit. Ideális megoldást jelentenek például hálószobákban, ahol a pihentető alvás érdekében akár napközben is teljes sötétségre lehet szükség. Fényzáró rolóink tökéletesen illeszkednek a VELUX tetőablakokhoz. Roló tetőtéri ablakra. Fényzáró tokozott roletta és rugós roló több gyártótól, bemutatótermünkben megtekintheti árnyékoló és fényzáró roló mintáinkat.


Az árnyékoló rolók az oldalunkon megtalálható videók és leírások segítségével egyszerűn felszerelhető a tetőtéri ablakára, tökéletesen illeszkednek az ablakszárnyra.

A tetőablak fényzáró roló anyaga 1 poliészterből készül a külső oldalára felvitt aluminium réteggel. Ez a hővisszaverő réteg megakadályozza. A tetőablak szárny jobb vagy bal oldalán nyitott állapotban találja a mérettáblát. A bekarikázott kódok (pl. 30 M0 M8A) jelentik az ablakának méretét ez alapján az alábbi táblázatból tudja kiválasztani az Ön tetőablakára illeszkedő fényzáró rolót.


Feszítés nélkül a roló vászna nem követi párhuzamosan a nyílászárót, így „behasasodik”, ami egyrészt nem esztétikus, másrészt a fény bejutását sem gátolja meg. Tökéletesen illeszkednek fehér műanyag bevonatú vagy fehérre festett fa VELUX tetőtéri ablakára. Kollekciónk féle színből és mintából áll.


Az anyag rendkívül tartós, ellenáll a. A nyitható ablakoknál elég felakasztani az ablakkeretre.

A damilt főként a billenthető ablakokhoz javasoljuk, hogy a roló szövete ne billegjen az ablakon. Ha az ablaka nem nyitható, a rolót szükséges az ablakra felfúrni, vagy ha a roló nem túl nehéz, a karnist fel is lehett ragasztani kétoldalú ragasztószalag segítségével. Válasszon a külső hővédő rolóhoz fényzáró rolót is, és védekezzen maximálisan a nyári hőség és a betóduló fényáradat ellen egyszerre.


A sínes rendszerű kialakításnak köszönhetően tetőtéri ablakára felszerelve a roló anyag széleinél sem engedi be a napfényt. A fényzáró roló teljesen lehúzva 1-os fényzárást biztosít. Fakró tetőtéri ablakra Magyarország legbiztonságosabb online piacterén. Térjen be hozzánk és válasszon tetőtéri ablakaink széles választékából! Minőségi RoofLite termékek.


Tetőtéri ablak redőny. A tetőtéri ablakra szerelt redőny a hőszabályozás mellett, a külső zajok és a betörés ellen is véd. Manuális, elektromos és napelemes változatban is kapható. Belső árnyékolók tetőablakra. A belső árnyékolók (roletta, fényzáró roló , reluxa, harmonika roló ) a fény szabályozására valók.


A Mini rolók kiváló megoldást nyújtanak a napfény kívül tartására. Négy divatos színben érhetőek el, mellyel bármely belsőépítészeti stílushoz illeszthetőek. A kezelőszerkezet húzási oldala beépítés közben kiválasztható, segítségével a roló kezelése gyerekjáték. A felszerelés az Easy Fix módszert követi, azaz mindenféle szerszám, vagy fúrás nélkül.


Egy fényzáró roló képes teljesen elsötétíteni a szobát - egy hálószobában vagy gyerekszobában ez ideális lehet.

A JYSK választékában különböző színű sötétítő rolók érhetők el (a szín nincsen hatással a roló fényzáró képességére). A két roló egymással összekötve bárhogyan pozícionálható az. VELUX termékeket kizárólagosan rajtuk keresztül szerzünk be, ezen kívül, amire szükségünk van és megtalálható a kínálatukban, tőlük vásároljuk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések