2019. március 13., szerda

Előtető készítés fából

Az előtető , terasztető készítése azért is jó megoldás, mert a teraszon, vagy a bejárat előtt nem ázik el a kint hagyott lábbeli, játékok, egyéb használati eszközök. Elő tető üveggel, vagy üvegtető is lehet a teraszon, vagy más hasznos lakáshoz tartozó terület felett. Polikarbonát előtető , előtető fából , teraszfedés.


CS - ASZTALOSIPARI TERMÉKEK. Nyáron az égető naptól véd a terasz, télen a ház bejáratát védi a hótól és az esőtől!

Nem csak praktikus (véd az időjárás viszontagságaitól), hanem esztétikus kivitelezéssel a ház dísze is lehet. Budapest és vonzáskörzetében családi házak építését és lakásfelújításokat vállalunk, kőműves és ácsmunkákat, de akár teljes generálkivitelezést elvégezzük. Erkély esővédő előtető - a beverő eső és a felső szomszédok lehulló szemete elleni maximális védelemért ! Mindezt úgy, hogy Ön ezt házilag kivitelezve, egyszerűen felszerelhesse, így végeredményben egy kedvező árú, jó minőségű terméket kaphat. Egy vagy kétoldakóli védelem. Az oldallap is formázott, lehet sgyedi mintákkal.


Acél szerkezet színterezve, színes alu profilokkal rögzítve, lezárva.

Víztiszta, bronz, opál, kék, zöld üregkamrás polikarbonát lapokból. Felbuzdulva a fa kocsibeálló elkészítése után hamar nekiálltunk egy régen elmaradt feladatnak a fa előtetőnk elkészítésnek. A terasz alapterülete x m, ezt szeretnénk ellátni egy előtetővel ami megvéd az eső ellen.


Terasz, előtető a gyártótól, év szerkezeti garanciával. Előtető készítése - alkatrészek. Az alkatrészek leváltása a következő bajokat idézheti elő: a rovarok és a kosz belejut a polikarbonátba és aztán nem lehet onnan kiszedni, ugyan ez fordulhat elő az esetlegesen bejutó vízzel is, ezektől aztán koszos lesz az egész polikarbonát, nem beszélve az esetleges beázásról.


Az üvegből készült előtető az egyik legelegánsabb módja az épület bejáratának védelmére. A polikarbonát tetőlemezhez képest nagyobb tömegű szerkezetek. Az üvegtető tartószerkezete acélból illetve fából készült oszlopok és konzolok felhasználásával is történhet. A jövő elő tetője az Ön házánál is elérhető minőségben és árban.


Az árlisták megtekintéséhez Adobe Reader, vagy más PDF olvasó program szükséges. Az alábbi árak visszavonásig érvényesek! Az előtető szélességének meghatározásához tudnod kell, hogy hol van lehetőséged rögzíteni a tetőt, mivel a modern épületek ajtótokjai a. Ez egy kereteket tartalmazó weblap, az Ön böngészője azonban az ilyen lapokat nem támogatja.


Egy jól megválasztott előtető az erkély fölé, nemcsak szép, de hasznos is.

Az előtető , de különösen a polikarbonát előtető úgy védi erkélyét, hogy a bejutó fényt nem korlátozza. Az előtetőt építheted vasból is, ha tudsz hegeszteni, de az igazán szép a fából épített terasztető lesz. Ez nem a legolcsóbb megoldás. A cégünk fő profilja a télikert gyártás, terasz beépítés, ebből eredően engedélyünkhöz tartozik az előtető gyártása, szerelése is profi szakemberekkel. Leggyakoribb a teraszra elő tető gyártása és beszerelése.


A fedés ugyanaz a műanyag trapézlemez lesz mint a garázsnál. Azért akarjuk Önt meggyőzni arról, hogy a teraszra előtető hőszigetelten, fényáteresztést biztosítva készüljön el a leendő terasz előtető , mert később télikert is lehet az adott helyen, akkor már a tető készen van, valamint a fényt is átereszti és az a helység ahonnan a teraszra ki lehet menni, világos marad. A keresztfa felrakása: Elsőnek a keretet építsd fel. Rétegezd be a 160×160-osokat a két 50×225-sel.


Mivel tudjuk, hogy méter magas pergolát akarunk, az 50×225-seknek az alja legalább méteren kell, hogy legyen. Olyan mint a plexi, csak tartósabb.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések