2016. november 16., szerda

Terméskő fugázó pisztoly

Terméskő fugázáshoz külső és belső területekre. A ROCK FUGEN terméskő fugázó anyag FUGEN katalógusból színből választható. A TOPEX tömítőanyag kinyomó pisztoly felújítási és befejező munkálatok során talál alkalmazásra.


Az alumínium-acél szerkezet elforgatható kartusbefogóval. Cikkszám Megnevezés, Nettó.

Két kinyomó csőr a tartozéka: a fekete tégla , míg a szürke csempe fugázásához. RUBI fugázó pisztoly 7ml. Fuga tömítésére alkalmazható kinyomópisztoly. A fugák feltöltése után addig várjunk, amíg az anyag egy kicsit el kezd szilárdulni. Förch Kereskedelmi Kft Börgöndi út 14.


Székesfehérvár Magyarország. ROCK IMPREGNATE terméskő impregnáló.

Folyékony, színtelen, szagtalan impregnáló anyag. Kiszerelés: 25kg papírzsákban. Fugabehúzók, adagoló pisztoly (25) Fugakeresztek (39) Fugamosó szivacsok (41) Fugázó szettek, vödrök (7) Glettvasak, simítók (126) Gumi és műanyag termékek kivitelezőknek (55) Kijelölő, mérő eszközök (40) Szerszámos láda (2) Védő felszerelések (12) Tapadókorong (6) Csiszolás, polírozás (27) Fugakaparó gép és. A pisztoly típusától függő beállítási értékek: 5-bar. Rendkívül finom porlasztás nagy felületi teljesítmény mellett A modern fúvókás technikában sok magasnyomású szórópisztolynál feletti felviteli arányt (Transfer Efficiency) lehet elérni.


A HVLP technikával összehasonlított magasabb dinamikus energia miatt. Vásárlás: Kinyomópisztoly árak, eladó Kinyomópisztolyok. Akciós Kinyomópisztoly ár!


Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon. Hirdetési cookie-kat csak az Ön hozzájárulása után használunk. Ezek a cookie-k az Ön viselkedése alapján segíthetnek nekünk célzott reklámokat megjeleníteni közösségi oldalakon vagy más weboldalakon. Pisztoly nélkül is használható!


Ablakok, ajtótokok beépítésére. Kiváló hang- és hőszigetelő. Fém Kinyomópisztoly - Pneumatikus Kiegészítők.

Felülete nem csiszolt vagy polírozott, hanem megmunkálatlan, nyers, hasított, tört vagy fűrészelt. Ezért a terméskőből készült fal, és a terméskő burkolat is rusztikus felületet ad. Lassan éve a piacon!


A terméskő rusztikus díszítőkő. Kövessen figyelemmel akcióinkat! Természetességet és biztonságot sugárzó otthon Sintesi Ivory padlólappal Ha természetes kőhatású burkolatra vágyik, a Sintesi Cortina Ivory az egyik legkiválóbb válsztás, hisz a visszafogottan elegáns, struktúrált felület rendkívül jó ár-érték aránnyal párosul.


Bekament BK-PU Cleaner PU pisztoly tisztító Bekament ragasztók és tömítők Soudal ragasztók, tömítők és purhabok Soudal általános szilikonok Soudal speciális szilikonok Soudal felülettisz. Mapei fugázó anyagok és flexibilis fugázók. Optimális anyag hőmérséklet 20°C.


Ha szükséges melegítse a kannát melegvizes tartályban. Keverje fel a terméket rázással kb.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések