2016. november 17., csütörtök

Főfal áthidaló

Unsubscribe from Kőműves Ács? Sok esetben az áthidaló és a fal között akkora a hézag, hogy a falazó habarcs önmagában nem elég. Ilyen esetben tökéletes megoldás lehet, ha centis sűrűséggel téglaékeket alkalmazunk, a köztes részeket pedig néhány helyen sűrű habarccsal béleljük, a többit pedig alaposan kinyomjuk purhabbal, mely bár a szerkezetet. Az áthidaló is a fal része.


Az ajtók és ablakok áthidalására alkalmas az építkezés során. Falazáskor a homogén téglafelületet az áthidalók kerámia papucseleme biztosítja.

Porotherm Feszített Elemmagas áthidaló. Hőszigeteletlen változataik az „A” és „AD” típusok. Az A jelű áthidaló sze­relt (hagyományos) és hegesztett acél­betétes, valamint feszített változatban, az AD jelű pedig nem hegesztett és he­gesztett acélbetétekkel készül.


Beton­minőségük lehetővé teszi a párás és nedves helyeken való beépítést is. Bakony Kerámia nyílásáthidaló m. Tisztelt Vásárlóink! A koronavírus járvány miatt, a kormányzati intézkedéseknek megfelelően üzleteink hézköznap 15:óráig tartanak nyitva.


Megértésüket köszönjük.

Falazó és szerkezeti anyagok webáruháza. A BAUHAUS több mint barkácsáruház Online vásárlás Gyorsan, kényelmesen, kedvező áron Országos szállítás BAUHAUS. Kérjen egyedi árajánlatot az oldalunkon kiválasztott építőanyagokra. Ezeket a termékeket többnyire csak a budakeszi telephelyünkön forgalmazzuk!


Emiatt a szerkeze­tet kiváltónak is szokás nevezni, de leghelyesebb az áthidaló elnevezés. Helyezzük be az áthidalót a helyére. A fenti terv alapján az egyik felén a levegőben áll az áthidalónk, itt Peri lábbal a kellő magasságra emelhetjük és fixálhatjuk. Oldal irányba is támasszuk meg a Peri.


Ezután beteszem az áthidalót majd C20-as betonnal a hézagokat kitöltöm. Miután ez megszáradt (azt nem tudom ez mennyi idő) ugyanezt a műveletet elvégzem a fal túloldalán is. A nyílások fölötti sávban lévő szerkezeteket, ugyan úgy mint bármely nyílás esetében áthidaló , esetleg boltozat beépítésével tudjuk megtartani. A különbség az, hogy ebben az esetben az áthidalót utólag, meglévő szerkezetbe kell beépíteni. Ilyen esetekben, tekintettel a beépítés módjára, előnyben részesítjük.


Free Shipping Available. Money Back Guarantee! Minden ami egy falazáshoz kell!


Kisméretű tégla falazása bontott téglával fal kisméretű téglával fal bontott téglával kisméretü tégla falazás.

Amit érdemes tudni az áthidalókról. Ha egy teherhordó falba ajtót, ablakot akarunk beépíteni, vagy csak egy szabad nyílást szeretnénk kialakítani, akkor gondoskodnunk kell a fölötte lévő szerkezetek (fal, födém) alátámasztásáról. Téglák, béléselemek, gerendák, áthidalók. Felelős kivitelezői nyilatkozattal készítjük az összes áthidaló , kiváltás elkészítését! Vásárolj Leier MDVA 1válaszfal áthidalót a Trans- Vidia Kft-nél!


Kérj ajánlatot online vagy keress fel minket személyesen! Online termékkatalógus, építőipari adatbázis, építőipari adattár, építőanyag, termékinformáció, ArchiCAD és online megoldás, online ajánlatkérés.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések