2016. november 30., szerda

Osb lapok obi

OSB és faforgácslapok vásárlása és rendelése az OBI -nál. OSB lap készletről a Praktiker webshopjából. Elérhető különböző vastagságban és méretben. Vásároljon akár kedvezménnyel törzsvásárlóként!


Nagyon jó ár-érték arány, kiváló formatartás és nagy szilárdság jellemzi.

Osb lapokból tartunk készletet. A többi vastagság, illetve a nútféderes termékek megrendelésre kaphatók. A rendeléseket alapesetben 2-napos határidővel tudjuk teljesíteni.


Az aktuális raktárkészletről érdeklődjön telefonon vagy e-mailben! Aktuális osb árak, mindig naprakészen! Kiváló minőségű, impregnált felületű OSB -háncslapok. OSB or oriented strand board is a versatile and durable building board.


It’s construction is similar to that of Plywoo with opposing-orientation of wood fibres that creates rigidity and strength.

OSB has superb load-bearing properties, excellent cross dimensional stability and an attractive wood patterned finish. At BQ we only buy. Válogass termékeink közül a többi webshopunkban is, és kérd egyben a kiszállítást!


Rendkívüli szín- és formaválaszték, azonnali kiszolgálás! Nútféderes OSB -lap. Padlók esetében a nút-féderes táblák. Igen kedvelt anyag az építkezés terén, hiszen nagyon jó tulajdonságokkal rendelkezik. Az OSB tábla ragasztott és préselt faforgács.


Az Oriented Strand Board szókapcsolat rövidítése, amelyet magyarul úgy fordíthatunk, hogy irányított szálelrendezésű lap. Elnevezése is utal. Az akril kötőanyagnak köszönhetően hosszabb távon is nedvességálló (D3), nem daga valamint nincs fenol- és formaldehidkibocsátása (E1). A lapok megfelelnek az OSB 3EN 3szabványnak. Jobb a csavar- és szegállósága, gyorsabban lehet csavarozni és kapcsozásnál a szélén sem rostkasztja be a kapocs.


A modern építőanyag! Amerikában már több évtizede gyártják és használják, ezt az egyedi tulajdonsággal rendelkező préselt falemezt. AZ OSB az angol Oriented Strand Board kifejezés rövidítése,amely Irányított szálú lapot jelent.

Alapanyaga hosszú szálú faforgács. OSB ( Oriented Strand Board ) is an engineered wood-based sheet material, designed to be strong, reliable and versatile. OSB is structurally engineered for performance in a number of uses, particularly timber frame kit manufacture.


It also has many packaging and sheathing uses where a solid faced panel is required. A faforgács háromrétegű.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések