2016. november 28., hétfő

Bútorlap szombathely

Több mint éves szakmai tapasztalattal alapítottuk a Vasi Korpusz Kft. Cégünk bútorkészítéssel és bútorlapszabászattal foglalkozik, a vásárlók egyedi igényeit figyelembe véve. Innováció a legjobb módja egy nagymúltú hagyományokkal rendelkező céget a jövő felé vezetni.


A bútorlap lehet akár íves, akár kör alakú, vagy szögletes formájú, a bútorlap színe lehet egészen világos, vagy mély színű, de akár ezen bútorlap színek kombinációja! A vastagság sem okoz problémát 8-60mm-ig bármilyen vastagságú anyagot tudunk élzárni. Vállalkozásunk bútorlapok méretre vágásával, élzárásával foglalkozik.

Közel száz féle, a Falco Zrt által gyártott, felületkezelt, laminált forgácslapból választhatnak megrendelőink. Ezen kívül, Egger, Kronospan, Kaindl bútorlapokat is megtalálhatja nálunk. Falco az egyike a piacvezetõ faipari lapterméket gyártó cégeknek. A LOVE kollekcióban a cég laminált bútorlapot, natúr faforgácslapot, munkalapot és Betonyp építõlemezt kínál. Felhívjuk kedves vásárlóink figyelmét, hogy megrendeléskor a bútorlap élzáróval együtti kész (bruttó) méretét kell megadni!


Kérjük, a megrendeléskor a felvett méreteket mindig egyeztessék. A szabást csak aláírt megrendelőlap és előleg befizetése mellett kezdjük meg! A bútorlapok különböző fajtájúak és minőségűek lehetnek, melyre a gyártók technológiája is hatással lehet.

A bútorlap fő célja, hogy kiváltsa bútorgyártáskor a tömörfát, ezáltal környezetkímélő, gazdaságos, a gyártási célra kifejlesztett anyagot nyerünk. Bútorlap felépítése. Alapja a faforgácslap melynek - ha a metsztetét nézzük - középső részébe nagyobb méretű, a két szélébe apróbb szemcséjű forgácslapot préselnek nagy nyomással. Szeptember meccse: nézd meg újra a Ventspils - Falco meccs legérdekesebb jeleneteit!


Most induló sorozatunkban a március közepén véget ért csonka szezon legfontosabb pillanatait elevenítjük fel. Bors és Horváth bútorszerelvény szaküzlet. A NYPAN-ban mindent megtalál ami a bútorkészítéshez kell, sőt.


Valamennyi bútorlap gyártó termékeihez kínálunk színazonos élzárót. Az eligazodásban és a megfelelő élzáró kiválasztásában is segítünk. Tisztelt Ügyfeleink, Tájékoztatjuk Önöket, hogy a COVID-vírusra való tekintettel budapesti üzleteink, bizonytalan ideig zárva tartanak. Szombathelyen településen az Arany Oldalak cégkereső adatbázisában.


Van Önnél használt bútor, ami nem kell már? Hirdesse meg ingyen! Hasonlók, mint a bútor. Fodrász bútor db. Olasz bútor 1db. Rattan kerti bútor 13.

Közel 2féle dekor bútorlap azonnal raktárról! Válassza ki alapanyagait bútoraihoz nálunk, meg is csináljuk. Fenyőbútort keres a hálószobába,konyhába vagy más kiegészítőt szeretne?


A fenyőbútor-ház kínálata:fenyő ágy,fenyő gyerekágy,fenyő asztal,fenyő szekrény vagy konyhabútor. Kiváló minőségű fenyőbútor,kedvező áron,hozzáértő kiszolgálás!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések