2020. február 10., hétfő

Teraszfedés olcsón

Aki érzi magában az erőt ahhoz, hogy saját teraszt építsen, annak most megmutatjuk, hogyan lásson hozzá. További Praktiker ötletek. Felújítást tervez, házat épít, vagy szebbé, jobbá tenné kertjét, otthonát?


A Praktikernél nemcsak a hozzávalókat találja meg mindehhez, de ötletekkel is segítjük a megvalósítást! Olcsó, dekoratív megoldás kertes háznál, étteremnél, hétvégi háznál. Egyszerűen nem tudunk negatívumot említeni!

A fedett terasz ma már nélkülözhetetlenen a családi házaknál. Az előtető készítése, teraszfedés többféle anyagból készülhet. Előtető teraszra ma már elképzelhetetlen, mert teraszát e nélkül csak részben lehet kihasználni.


Ez a váz tartja majd a helyén a terasz fedésre használt tetőszerkezetet. Teraszfedés – a terasz fedéséhez használt alapanyagok. A kertes ház legnagyobb kincse az udvar, amit tetszés szerint alakíthatunk ki. Attól függően, hogy mekkora hely áll a rendelkezésünkre, lehet verandánk, vagy teraszunk, ahol kellemesen tölthetjük a nyári délutánokat.


Ma megmutatjuk nektek a legkáprázatosabb terasz és veranda ötleteket, amelyekből ihletet meríthettek.

Minket mindegyik lenyűgözött, tényleg csak ízlés. A terasz tető minden épülettípushoz tökéletesen illeszkedik, a régi házaktól a legmodernebbekig, kiegészíti és teljessé varázsolja a kertjét. Nagyon szeles teraszok esetén az oldalárnyékolókkal bővíthető Camargue, Skye, Lagune és Toscane teraszárnyékoló típusok jelentenek megoldást.


Egy télikert formáját befolyásolja az alaprajza, homlokzatának formája és mérete, de elsősorban a fedés kialakítása. De az épület stílusa, amihez tervezzük, és a funkció, amit be kell töltenie megmutatja, hogy ,milyen az ideális forma és esztétikus kialakítás. A vázszerkezet ezeknél is lehet fa, fém, vagy alumínium. A tetőhéjazatnak is főként polikarbonát, üveg ajánlatos, ha fényt szeretnénk beengedni. Ilyen termékek például a Lewens Murano Lite, Lewens Murano Vetro, Weinor Terrazza, vagy az egyedileg kivitelezett és hóteherre méretezett GG napelemes vagy polikarbonátos teraszfedés.


Műanyag tetők – funkcionálisak, ellenállóak, minden igényt kielégítenek. A műanyag tetők kedvező árú, gyors és egyszerű megoldást jelentenek, hogyha teraszoknak, erkélyeknek, a ház bejáratának, növényházaknak, pergoláknak vagy kocsibeállóknak a tetőzetéről van szó. Beépített terasznak is nevezik a télikert hőszigetelt, lakótérnek használható, fűthető változatát, mivel leggyakrabban ezzel a módszerrel - teraszbeépítéssel - valósul meg a lakótérbővítés a kertes házaknál. A teraszfedéshez használt vázszerkezet általában fa gerendákból és lécekből épül fel, de egyre elterjedtebbek a műanyag és különböző fémszerkezetek is. Szabadtéri rendezvényeken, valamint piacon mobil vagy akár állandó jelleggel is felállítható a fenti képen látható sátor.


Energiatakarékos, mivel ablakainak köszönhetően a nappali órákban nem igényel belső megvilágítást, viszont védelmet nyújt a rekkenő hőség vagy éppenséggel a szél illetve a téli mínuszok ellen. Eltolható üvegterasz, üvegfal. Legyen terasza télen nyáron.


Lapozható üvegterasz, amellyel télen is élvezheti terasza előnyeit.

Kérje ajánlatunk most. Szeretné bővíteni életterét, de nem tudja milyen szempontokra figyeljen a teraszfedés , előtető készítés során? Adja meg adatait, és elküldjük az ingyenes összeállítást!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések