2020. február 4., kedd

Polylack a acélszerkezeti tűzvédő festék

C- tól kezdődően az acél tartószilárdsága jelentősen csökken. A tartószerkezetek elveszíthetik eredeti funkciójukat, így az épületen részleges vagy teljes összeomlás következhet be. SPEC CLeírás: Hőre habosodó, oldószeres acélszerkezeti tűzvédő festék. Válogasson webshopok kínálatából és válasza a legolcsóbbat!


Vízzel hígítható, fehér, hőre habosodó tűzvédő festék. Beltéri acélszerkezet tűzvédelmére.

Polylack A AcÉlszerkezeti TŰzvÉdŐ FestÉk. Th = perc Th = perc. Ha árajánlatot vagy bővebb információt szeretne. POLYLACK W ACÉLSZERKEZETI TŰZVÉDŐ FESTÉK - webshop árajánlata. POLYLACK A ACÉLSZERKEZETI TŰZVÉDŐ FESTÉK - webshop árajánlata.


Vizes bázisú tűzvédelmi festék acélra. Egykomponensű, hőre habosodó, vízzel hígítható festék beltéri acélszerkezetek passzív tűzvédelmére, ce. GYÁRTOTT POLYLACK - A ACÉLSZERKEZETI TŰZVÉDŐ FESTÉKKEL!


MŰSZAKI ADATOK Rendszer Hőre duzzadó acélszerkezet tűzvédő festék beltérre és kültér.

A tűzvédő festékek rétegvastagságát nedves rétegvastagság mérővel is. Az acélszerkezeti tűzgátló festékekkel kezelt felületeken tűz hatására. Kiváló és magas minőségű tűzvédő festék elsősorban a felső tartományban: és 1perc közötti. C körüli hőmérsékleten az acél tartószilárdsága jelentősen csökken. Jelen nettó árak csak belföldi értékesítés esetén alkalmazandók!


A kiadóssága attól függ, hogy hány percig. Tűzvédő festék fémre és fára. Alap igazság mindenféle festés esetén, hogy a festék akkor tapad jól a fémhez, ha az tiszta, pormentes, rozsdamentes,. Tűz hatására kiterjed az. Favédő- és alapozó, tűzvédő festék.


Mind a(z) találat megjelenítve. A festék viszkozitása lényegesen nagyobb a hagyományos festékeknél, így egy rétegben nagyobb mennyiség hordható fel: ecsettel 315. Az egyes rétegek között ki kell várni a minimális száradási időt, ami szoba-hőmérsékleten 2-óra. Ecsettel az átlagosan felhordható mennyiség egy. Tisztelt érdeklődő!


Köszönjük, hogy eljött hozzánk. Tűzgátló válaszfalakhoz, és ajtókhoz,faláttörésekhez. Spanyolország legnagyobb tűzvédelmi bevonatrendszereinek gyártója, a Barnices Valentine SAU.

A cég C-Therm S 9HB típusú acélszerkezeti tűzgátló festéke – a forgalmazó Carsystem Hungária Kft. MI Építőipari Műszaki Engedélyt kapott. Korrózióvédelmi és tűzvédő ipari festékek a Calsomtól.


Nagy tapasztalattal és szakértelemmel rendelkezik a korrózióvédelmi ipari festék rendszerekben és a hővédő bevonatok területén. Számos kiváló referencia munkájával megszerezte a hazai piacon a. BIZTONSÁGI ADATLAP 1.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések