2020. február 20., csütörtök

Lazúr svéd viasz

A Svéd viasz kültéren megfelel esődeszkázat, fapanel burkolatok, erkélykerítések, kerti bútorok, ajtók, ablakok, kerítések,. Oldószeres favédő lazúr (9l) Jedynka. A viasz kültéren megfelel esődeszkázat, fapanel burkolatok,. Fa kezelése beltérben – olajozás és viaszolás.


PIGROL SVÉD VIASZ SZÍNTELEN 750ML és még 2termék közül választhat a kategóriában. LAZURÁN AQUA IDŐJÁRÁSÁLLÓ VÉKONYLAZÚR FEHÉR 2. Viasszal erősített favédő emulziós anyag, kiválóan időjárásálló faviasz, mely különösen alkalmas kültéri felületek és erős igénybevételnek kitett beltéri felületek kezelésére. Tixotróp(csepegésmentes) formulája révévn különösen alkalmas fej fölötti felületek festésére. A termékkel minden. Tixotróp jellegű vízhígítású faviasz kültéri és beltéri használatra - Gyorsan szára szagtalan - Fa.


Vásárlás: Lazúr árak, eladó Lazúrok. Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon. Pigrol svéd viasz , fehér, 7ml.


Olcsó Lazúr termékek, Lazúr márkák. A lazúr megfelel ajtók, ablakok, zsalugáterek, gerendaházak, fa házikók- és bódék, kerítések, korlátok, lépcsők, stb. Vízzel hígítható, kiváló tartós bevonatot biztosító, gyorsan száradó lazúr. Nagy kopásállóságú, erős védőréteget képez a felületen, ezért kiválóan alkalmas kültéri használatra is. Hosszú távon védi a fát az időjárás valamint az erős napsugárzás káros.


A lazúr a szinezést és a védelmet is biztosítja egyszerre, de általában egy selyemfényű. A kültéri fafelületek festése előtt felmerül a kérdés, hogy milyen színű legyen az adott felület illetve, hogy vastag vagy vékonylazúrt. A festék és a lakk az olyan bevonatok általános neve, amelyek egy oldószer elpárolgása. A vizes bázisú festékek elvitathatatlan jó tulajdonsága, a környezetbarátság. Mind a kezelt felületek – és azok környezete – mentesül az oldószerek okozta esetleges károktól, mind a kezelt felületek felhasználói, gondoljunk csak a felületkezelt gyermekjátékokra.


Lazúr svéd viasz

A Biopin Időjárásálló lazúr egy oldószermentes átlátszó lazúr növényi olajokból és gyantákból, tartós nyíltpórusú kültéri fakezeléshez. Kiváló víz és időjárásálló, hosszútávon rugalmas felületet képez. Nem kártyásodik, nem pereg le, ezért különösen könnyen felújítható. Szakszerű felvitel esetén jó UV-védelmet nyújt. Fapácok, lazúrok, favédőszerek - kolor.


Száraz rétet tulajdonságai: Colorton lazur szép átlátszó több szinarnyalat u rétegeket fejleszt, a viasz tartalmu vizledergető adalék növeli a fa felület viztaszitó hatasát. Tárolás: zárt dobozban hónap a gyártási időponttol, jól szelőzésű és fénytöl védet helyen 5-35°C hőmérsékleten. A fa pórusait hagyja lélegezni, a fának kellemesen bársonyos felületet ad.


Csöpögésmentes jellegének köszönhetően különösen alkalmas a fej fölötti festéshez. Az aljzatnak zsír-, viasz -, szennyeződés- és pormentesnek kell lennie. A magas minőségű faviasz mélyen beszívódik a fába, így a felületet ellenállóvá teszi.


Távolítsuk el a rétegképző bevonatokat, pl. A bitumenes anyagokat és műanyagokat fedjük le! A növényeket kötözzük vissza! A faanyag nedvességtartalma legfeljebb lehet. Az anyagot munkamenetben.


Savra keményedő lakk 510x SK. Egy komponensű savra keményedő fedő lakk. Gyors száradása, jó telítése és kitűnő csiszolhatósága, karcállósága, víz-, alkohol-, tisztítószer-, és PVC-állósága révén ez a fedőlakk típus igen széleskörűen alkalmazható, a nitró lakkokhoz képest lényegesen jobb felületet ad.


COVIDkoronavírus megfékezésére hozott kormányrendelet alapján.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések