2020. február 3., hétfő

Lapostető szigetelés

Legyen szó akár kis felületű új lapostetők szigeteléséről, lapostető hő- és vízszigetelés felújításáról, vagy nagy felületű ipari csarnokok, mezőgazdasági épületek, társasházak szigeteléséről vagy a szigetelés felújításáról, rövid határidővel, és jó minőségben teljesítjük a megbízást. Nem utolsó szempont, hogy munkánkra év garanciát vállalunk. Lapostető felújítás, szigetelés , javítás. Az elöregedett szigetelésű lapostetők esetében gyakoriak a tetőbeázási, csapadékviz által okozott, beszivárgási illetve korszerűtlen vagy hiányzó hőszigetelési problémák.


A lapostető kiváló lehetőséget nyújt tetőteraszok, kis kertek kialakítására. Miért érdemes minket választania szigetelés , lapostető szigetelésről vagy vízszigetelés esetén?

Lapos tetejű családi házak, társasházak kialakított betonfödémén alapvetően a fordított rétegrendű szigetelést használják, mert ez a szigetelés alkalmas a lapostető hasznosítására, például épített terasz, növényekben pompázó zöld tető és járható lapos tető kialakítására. LAPOSTETŐ SZIGETELÉS Bármilyen födémrendszeren. Szigetelő cégünk lapostetők szigetelése terén nagy szakmai tapasztalattal, szigetelő szakembergárdával, szigetelési tervezési segédlettel, magas műszaki paraméterekkel rendelkező szigetelőanyagokkal rendelkezik. A technológia egyaránt alkalmazható új és régi tetők szigetelésére is.


Egyaránt vállaljuk régi tetők felújítását és új építéseknél a vízzáró réteg elkészítését, természetesen az összes tetőszinti (kőműves, bádogos) kiegészítő munkával együtt. PROFESSZIONÁLIS BITUMENES SZIGETELÉS AJÁNLATKÉRÉS ÉV TAPASZTALAT mLESZIGETELT FELÜLET SZAKÉRTELEM Tapasztalt szakemberekkel, kizárólag minőségi anyagokkal végezzük munkáinkat. A képen látható lapostető szigetelés és lapostető felújítása előtt a következő problémák jelentkeztek: A tetőn lévő oxidált bitumenes szigetelés fényvédelmét a fényvédő festék látja el, ami nagyon töredezett, repedezett.


Az ilyen szigetelőlemezek fényvédelem nélkül nem képesek ellenállni a napsugárzás.

Fő profilunk a lapostető szigetelés. Csapadékvíz elleni szigetelésének készítése és felújítása és az ehhez kapcsolódó bádogos és kőműves munkálatok, valamint cserépfedés javítása és készítése, kémények helyreállítása. Fő tevékenységünk palatető felújítás, lapostető szigetelés munkák, kéményszigetelése bitumenes szigetelő anyaggal, kémény bádogok beépítés.


Gondja van a beázással? Mi tudjuk rá a megoldást. A korszerű PVC szigeteléssel megoldódik a gondja. Az ország egész területén vállaljuk, meglévő, repedezett, bitumenes felületek és új felületek PVC szigetelését.


Szigetelő cégünk új lapostetők szigetelése terén nagy szakmai tapasztalattal, szigetelő szakembergárdával, szigetelési tervezési segédlettel, magas műszaki paraméterekkel rendelkező szigetelőanyagokkal rendelkezik. Cégünknek a Sió-Generál Kft. Minőségi tetőszigetelés = AQUA-SZIG Bt. Utólagos tetőszigetelés - év garancia.


Keressen elérhetőségeinken! A lapostetők többféle módon kivitelezhetőek hagyományosan bitumenes nehéz lemez szigeteléssel és fordított rétegrendű tetőtől a zöld tetőig. A megfelelő vízszigetelés minden épület esetében alapvető fontosságú. Ha megsérül, az gyors javítást kíván, mert a beszivárgó víz kárt tesz a tetőszerkezetben és a probléma.


Legfőbb tevékenységi körünk, lapos tetők hő és csapadékvíz elleni szigetelése, kemény héjjalású tetők, pl. Bitumenes lemezzel és PVC szigetelőanyaggal egyaránt dolgozunk.

Bevásárlóközpontok, ipari csarnokok, rossz pvc szigetelésének karbantartása, javítása garanciával! A Szórt purhab szigetelés alkalmazható: padlásfödém, tetőtér, lapos tető , hullámlemez és hullámpala víz és hőszigetelésére. A képgalériában mindenki megtalálja az igényének megfelelő képet.


A szigetelés nagy előnye a régi szigetelőanyagokkal szemben, hogy egybefüggő, illesztés és toldásmentes. Lakóházak, ipari hangárok, mezőgazdasági építmények megtervezése és építése során elsődleges, a csapadékvíz kizárása az épületből. Emiatt elsődleges, a szakszerűen megválasztott, megfelelő műszaki.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések