2020. február 24., hétfő

Steril mull lap 50x80

Ehhez a termékhez nincs letölthető dokumentáció. A cookie-k személyazonosítására nem alkalmasak, szolgáltatásaink biztosításához szükségesek. Hagyományos többrétegű, hajtogatott mull -lapok behajtogatott szélekkel.


Több rétegben hajtogatott, jó nedvszívó és légáteresztő képességű mullkötszer. Behajtott széleinek köszönhetően széthajtva is felhasználható a fonalak kifoszlása nélkül. Különböző rétegszámban, steril és nem steril kivitelben is.


Nem szőtt anyagból készült nem steril mull lap. Dupla annyi folyadékot képes felszívni, mint a szőtt mull lap. Közvetlen sebfedésre nem alkalmas.


Lágy, bőrbarát anyagból készült sebfedő. Alkalmas kenőcsös kezelések fedésére. Fogászatban is használható lágysága miatt.


A steril vágott mull lapok alapvető egészségügyi termékek mindenféle seb ellátásánál. SSZETEVŐK (INCI) A krém összetevőit még nem tartalmazza a KrémMánia adatbázisa. Olcsó sebkezelés, kötszer, fertőtlenítő termékek ár–összehasonlítása – Hol olcsó a(z) mull - lap ? Vásároljon olcsón webshopunkból. Mull lap steril 100×cm” értékelése elsőként Kilépés a válaszból.


Alapanyaguk a mull -szöveten kívül, az egyes. Jó nedvszívó képességű. Speciális hajtogatásnak köszönhetően a vágott szélek a réteg belsejébe kerülnek, így a szálak nem válnak le használat közben.


Aktuális 50xajánlatok az ÁrGép-en. Steril , szőtt, hajtogatott mull lapok. Hasonlítsa össze az árakat! MaiMed - MK mull lap steril és nem steril kiszerelésben A sebkezeléshez használt termékeinket kiváló minőségű alapanyagokból állítjuk elő.


Ezekhez pamutot, viszkózt, poliésztert és vliest használunk. Termékelégedettség. Csomagban kedvezőbb áron vásárolhatja meg.


Próbálja ki Csomagösszerakó modulunkat kedvezménnyel és ingyenes szállítással! Hajtogatott steril termék. Hipoallergén, csirke és rizs falatokat tartalmazó macskaeledel kiscicák, fiatal macskák és szoptató és vemhes macskák részére készült. Ingyenes kiszállítás másnapra 20.


Láttam, hogy gyülekeznek a vattakorongok a krémmánián: ez a termékfeltöltés most azoknak szól, akik, mint én, ki nem bírják elviselni a vatta. A doboz tartalma: db steril. HARTMANN STERILUX STERIL VÁGOTT MULL – LAP 6XCM, DB, Gyógytündér Gyógyszertár és webáruház, Kartal.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések