2020. október 8., csütörtök

Zsalugáterek készítése

Egy zsalugáter nemcsak esztétikailag szép egy házon, hanem nagyon hasznos is, nyáron árnyékolóként szolgál, így a lakásba nem tüz be a nap és hűvösebb lesz a belső hőmérséklet. A legfontosabb tulajdonsága a biztonság, a spaletta ugyanis tovább növeli nyílászárónk fizikai stabilitását, és növeli az üveg megvédését a betörés ellen is. A másik nagyon fontos tulajdonsága, hogy egy. Amíg a mozgatható levelű zsalugáterek lamellái bármilyen szögben beállíthatóak, így akár teljes sötétítés is elérhető vele, addig a fix lamellás zsalugáterrel ez nem lehetséges, csak a zsalugáter táblák megnyitásával, eltolásával állíthatjuk be a kívánt árnyékolás mértékét.


A vasalatrendszer a hosszú élettartam mellett könnyű kezelhetőséget biztosít, valamint kielégíti az egyedi igényeket.

Ebben a videóban megmutatjuk, hogy hogyan tudtok olcsón és egyszerűen zsalugáter mozgató vasalatot készíteni. Egyes zsalugáterek a kereten belül osztott felületűek is lehetnek, sőt némelyiknek az alsó része - a redőnyökhöz hasonlóan - ki is támasztható, ami növeli a szellőzés intenzitását. Bár a zsalugáterek elődleges feladata az árnyékolás, becsukott állapotban jelentősen védenek a heves esőzés, a jégeső vagy a hózápor ellen is.


A lamellák lehetnek fixen a keretbe. Ablakainkhoz professzionális kivitelezésű zsalugáterek is rendelhetők, mozgatható vagy fix lamellás kivitelben. Zsalugáterjeink nemcsak a kültéri árnyékolást hivatottak szolgálni, hanem nyáron megvédik otthonunkat a túlzott felmelegedéstől is.


Feladatát mindhárom ellátja, viszont tartósságukra, árukra, valamint karbantartásukra hatással van az alapanyaguk.

A zsalugáterek funkcionális előnyeiken túl, számos esztétikai. Azok számára ajánljuk, akik a modern árnyékolókkal szemben inkább a hagyományos – klasszikus stílust részesítik előnyben. Kapcsolat Fa és műanyag nyílászáró kis és nagy kereskedelem és gyártás, felületkezelés, konyhabútor gyártás.


A kívül felszerelt zsalugáterek ­hez hasonlóan a beltéri hasz­nálatra való reluxák is univer­zálisan alkalmazható, ideális napvédő eszközök. Különösen sokféle változatuk van és a szoba belső berendezéséhez egyedileg hozzáilleszthetők. A felső sín méretei oly kicsik, hogy azt bármilyen falra vagy mennyezetre. A ház felé vezető gyalogútnak gyakorlati és dekoratív funkciója is van, ezért nem mindegy, hogy a rendelkezésre álló rengeteg burkolati anyagból milyet választunk.


Manapság legnépszerűbbek a műkő. Ezek lesznek a lamella lécek. Mivel a lamellákat később már nem lehet megcsiszolni, ezért a felületüket még most a beépítés előtt kell. Amellett, hogy látványosak és a fa természetességével barátságosabbá teszik az épületek látványát,, a zsalugáterek klíma berendezés nélkül is jelentős természetes hővédelemmel szolgálnak forró nyári napokon. Ráadásul jó hír, hogy ezek a külső árnyékolók, utólag is felszerelhetők bármilyen nyílászáróra.


D ablak advent adventi koszorú ágy ajándék ajándék ötlet ajtó akasztó állat Apák Napja asztal átalakítás átlós fonat autó autógumi baba babaház babakonyha barkácsolás bárszék bélyegző bevásárló táska biciklikerék biliárd blog bojtos könyvjelző bortartó bútor CD tok CD tok papírból cégtábla cégtábla. A disznóvágások szezonja ugyan még arrébb van kicsit. De van valami kicsi disznóság, amit sokan bármikor szívesen eszegetnénk, és lehetőleg nem aranyárban, mint ahogy a fesztiválokon mérik.

Mert lehet bármely évszak, ott szokott halmozódni a pultokon, hogy jókat lehessen inni rá. Aki idáig nem sejtette, annak mondjuk: ez a töpörtyű. Kerti faház - Álmodjon kicsit, mi nagyot adunk!


A Szépfaház vállalkozás egyik fő tevékenységi köre a faház építés, amely a talajcsavaros alaptól kezdve a tetőszerkezeten át a zsalugáterek felszereléséig mindent magába foglal! Egyedi méretek alapján gyártott műanyag-, fa-, és alumínium nyílászárók készítése Árnyékolástechnikai megoldások: redőnyök, zsalugáterek , zsaluziák, szalagfüggönyök, stb. Minőségi fa külső és belső nyílászárók, lépcsők, konyhabútorok, nappali bútorok, egyéb bútorok készítése közvetlenül a gyártótól!


Fő tevékenységünk fa nyílászárók gyártása. Bejárati ajtók, beltéri ajtók, ablakok, zsalugáterek. Igényes fa kültéri és beltéri nyílászárók gyártása, egyedi konyhabútorok és irodai bútorok készítése.


Célunk, hogy az építkezésbe, felújításba kezdők nálunk a lehető legjobb ár-érték arányban találják meg mindazt, ami álmaik otthonához szükséges.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések