2020. október 26., hétfő

Víztiszta reflexiós üveg

A réteget víztiszta és önmagába színezett üvegen is használják. A bevonat egy kemény réteg, ami a környezeti változásoknak is ellenáll ezért kedvelik kültéren is a használatát. Stopsol Classic: ezüstös tükröződésű és kissé sárgás árnyalattal. A fényvisszaverő, vagy reflexiós üveg egy fényvédő réteggel ellátott üveg , amelyen egy vékony fémoxid réteg van. Ez a réteg víztiszta és anyagában színezett üvegen is kialakítható.


Reflexiós üveg – f ényvisszaverős üveg (detektív üveg ) Kívülről tükör hatású.

Készítése során a float üveget kívülről egy fém-oxid bevonattal látják el, így történhet meg az, hogy az ablak csak oldalról látható, szemből nem. STOPSOL (fényvisszaverő, reflexiós üveg ) A Stopsol egy fényvédős üveg , amelyen egy vékony fémovid réteg van. Felhasználás: teljes üvegfalrendszer, bejárati ajtók, stb. Teljesen víztiszta (csak Ön tudja, hogy ez biztonsági üveg ) - A ragasztott üveg két vagy több, véglegesen egymáshoz ragasztott üveglapból áll, mind az üveg , mind a köztes fóliák színe és vastagsága sokféle lehet.


Betörés biztos üvegek készülhetnek belőle, akár thermo üveg egyik része is lehet. Főbb tulajdonsága az alacsony fényvisszaverődés és a nagy napenergia faktor. Itt float vagy parsol üveget használnak, így különböző színű reflexiós üvegek. Ezek fény, és hővédős üvegek.


A reflexiós üveg szintén anyagában színezett síküveg, de külső felületén fény és hő visszaverő réteggel bevont.

A fény visszaverődése mindig a világosabb oldal felé erősebb. Víztiszta vagy reflex üveg használata esetén szabad kitekintést is biztosít, az ajtó kinyitása előtt láthatjuk, hogy ki érkezett. Az üveges fa bejárati ajtó többféle üvegtípussal is ellátható, a víztiszta üvegezés mellett méltán népszerűek a különböző mintájú és színű katedrál üvegek is. PLANIBEL (anyagában színezett üveg ) A Planibel üveg teljesen átlátszó, akár a float üveg. Olvasztási folyamat során kapja a végleges színét, a hozzáadagolt fémoxidtól kapja.


A Planibel nagy mennyiségű napenergiát nyel el, ezáltal megakadályozza annak túlzott beáramlását. A víztiszta , vagy float üveg előnyös tulajdonságai közül kiemelkedik,. Napvédő, keménybevonatos reflexiós síküveg. Köszönhetően az anyagában színezett üvegek széles színválasztékának és a háromféle bevonattípusnak,. Az átláthatóság megint csak egy nagy előnye, lehetővé teszi ez a tulajdonság, hogy ne vegye el a kilátást, a panorámát.


Stopsol (fényvisszaverő, reflexiós üveg ) A Stopsol egy fényvédős üveg , amelyen egy vékony fém oxid réteg van. Az irodaházak hatalmas üvegfelületei készülnek többek között ebből az üvegből. Drótüveg Víztiszta , sárga, bronz. Lacobel 4mm-es festett üveg , szép pla. Visszaveri a napsugarak nagy részét, ezért kevésbé engedi át a hő nagy részét.


Edzett üvegek: Az edzett üveg egy különleges hőkezelési eljárás eredménye. Gyártása az edzőkemencében történik, ahol az első fázisban kb. Az üveg a drasztikus hőingadozás hatására edződik meg.


Ezáltal az üveglap.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések