2020. október 7., szerda

Vaskereskedés érd

Vas- és acéltermékek Budapest, Fót, Szada, Vecsés, Érd , Budakeszi, Pilisvörösvár és Tatabánya települések körzetében, építőanyagok, Makita, Hitachi. Látogassa meg honlapunkat, és győződjön meg róla, hogy méltó partnerei leszünk Önnek is! Arany Oldalak cégkereső adatbázisában. Kérjen árajánlatot Érd közelében található vasáru.


Telephelyünk nagyon jól megközelíthető az M7-s érdi lejárójától a centrum irányába km, a Bajcsy Zsilinszky. PÍTÉSHEZ SZÜKSÉGES VASANYAGOK! Velencei úton található. Létezhet, hogy egy helyen minden vasanyagot megkapok?


Ha kis tétel, ha nagy beruházás? Cégünk több mint éve foglalkozik acéltermékek, ereszcsatornák és tartozékaik kis- és nagykereskedelmével az ország pontján: Albertirsa, Budapest, Érd , Erdőkertes, Martonvásár, Siófok, Székesfehérvár. Zso-Fa Fakereskedés fatelep. Tisztelt Vásárlóink!


ZSO-FA Fatelepen az irodában történő vásárlást bizonytalan ideig szüneteltetjük. Zártszelvény árak és árlista, melyek mindig a valós, legfrissebb árainkat tartalmazzák. Laposacél, köracél, négyzetacél, szögacél. Pest megye: aknafedőlap betonacél csövek elektroda Érd ereszcsatorna gerenda húzott anyagok kerítésfonat köracél laposacél lemezek síkháló zárt szelvények.


CíÉrd , Bajcsy Zsilinszky u. Vaskereskedés , építőanyag kereskedelem, Vasérd Kft. ZÁRCSERE, Érd ZÁRBETÉT CSERE 0-24! KISZÁLLÁS INGYENES! Elveszett a kulcs, becsapódott, nem nyílik az ajtó, elromlott a zár, beletört a kulcs. Szeretettel köszöntjük honlapunkon minden kedves látogatónkat!


Internetes oldalainkat abból a célból hoztuk létre, hogy kielégítő információkhoz juttassuk mindazokat, akiknek akár építkezéshez, akár egyéb más okból vasanyagra van szükségük. Magyarországi térképes cégkereső, útvonaltervező, kft tudakozó. Ingyenesen hívható hirdetői telefonszámok! Tájékoztatjuk Önöket, hogy cégünk szerződést kötött a Trans-o-Flex futárszolgálattal, így partnereinknek a minimális kiszállítási értéket el nem érő, vagy sürgős rendelések esetén, saját költségükön lehetőségük van futárszolgálatos szállítás igénybevételére. Kínálatunkban megtalálhatóak továbbá barkácsáruk, dróthálók, vágó és csiszolókorongok.


A felsorolt termékeken kívül cégünk vállalja egyéb vasanyagok beszerzését is! Az M6-6-csomópontjánál. Cégünk több mint éve foglalkozik acéltermékek, ereszcsatornák és tartozékaik kis- és nagykereskedelmével az ország pontján: Albertirsa, Budapest, Érd ,. A kereskedés könnyen megközelíthető Törökbálint és Érd irányából is. Vásárlóink kényelmét vevőszolgálat, bemutatóterem és fedett személyautó parkoló biztosítja. Betonacél, hegesztett síkháló, zártszelvény, acéllemez, cső, szeg, drót, drótháló és egyéb kapcsolódó illetve kiegészítő termékek.


Távtartók - A megvásárolt árut igény szerint kiszállítjuk a megadott címre. Adott esetben daruval felszerelt tehergépkocsival a lerakodásban is segítségére lehetünk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések