2020. október 12., hétfő

Volvo v40 műszaki adatok

Volvo v40 műszaki adatok

Volvo Vműszaki adatok. Ismerje meg a Vösszes műszaki adatát, a motorválasztéktól a méreteken át a könnyűfém keréktárcsákig. Oldalunkon minden műszaki adatot megtalál. Az alábbiakban szereplő adatok hivatalos adatai. Biztos lehet az adatok pontosságában, mivel rendszeresen frissítjük őket.


SUV XCÁllítsa össze. XCÁllítsa össze. XCÁllítsa össze. A autók műszaki adatai és minden más információ csak tájékoztató jellegű és “olyan, amilyen volt”.


A feltüntett információt nyilvánosan hozzáférhető helyeken és harmadik felektől gyűjtöttek össze, ezért thecaryoudrive. VOLVO Vtechnikai és műszaki adatok. ALFA ROMEO AUDI BMW CHEVROLET CITROEN DACIA FIAT FORD HONDA HYUNDAI KIA LADA MAZDA MERCEDES-BENZ MITSUBISH. Letisztult, modern vonalai és fiatalos személyisége révén a Vvezetése minden nap, minden helyzetben örömet nyújt, intelligens technológiái egyszerűbbé teszik az életet. Bár érezni a prémium lényeget, kell több lóerő.


Volvo v40 műszaki adatok

Olcsó alkatrészek ehhez a modellhez szállításra. Műszaki adatok minden autó gyártmányát és típusát. A műszaki adatoktól kezdve a. Utángyártott alkatrészek SOMORA márkában. Tömeg- és vontatási adatok.


Minden tökéletesen működik az autón, abszolút hibamentes műszaki állapotú. Vajon így is igazi prémium kompakt. Euro NCAP, négycsillagos eredménnyel.


Volvo v40 műszaki adatok

Négy légzsák, SIPS oldalütközés-védelem, óvó fejtámlák. Ha egy típusból megjelenik a Classic kivitel, az nem jelent túl jót az autó jövőjét illetően. Ez a hamarosan nagyjából fél évet jelent, ezért az aktuális V-es most sokkal kedvezőbb feltételekkel kapható. Nagyjából 6ezer forint értékben tartalmaz azonos áron extra felszerelést az. A vállalat történetében ez volt az első gépkocsi, melyet a híres brit Peter Horbury tervezett.


A belügyminisztériumi adatok feldolgozását folyamatosan végezzük, de az bizonyos átfutási idővel jár. Ha hamarabb észlelsz egy problémát, mint moderátoraink, kérjük segítsd a munkánkat, és jelentsd a hirdetést! A 1lovas 6-os jelentette a belépőszintet a benzineseknél, de volt egynyolcas is, kétféle teljesítményszinttel. Kétliteresből a szívó 14 a turbós 1lóerőt tudott. A csúcs az literes Tvolt a maga 2lóerejével.


Az 9-es dízel kezdetben 9 majd 95. Adja meg az autó modellt - és néhány másodpercen belül a legkiválóbb minőségű alkatrészekre vonatkozó legjobb ajánlatokat látja majd.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések