2020. július 7., kedd

Rusztikus térkő

Minőségi szeletelt, vágott rusztikus falburkolatokhoz, tégla burkolatokhoz és járólapokhoz, most nagykereskedelmi áron juthat hozzá, már kisebb tétel vásárlása esetén is! Budapesten a legjobb áron a legnagyobb szín- és áruválasztékkal várjuk Önöket! A rusztikus térkövek sok vásárlónkat leveszi a lábáról.


Nem tudnak ellenállni a rusztikus formák mediterrán hangulatának. Térkő stílusos magyar térkő , antik klasszikus rusztikus és minimál stílusú térkövek , kiegészítők térkövekhez. Tudja, ha Durucz kert akkor egyet jelent.

Erről a termékről további. Ha igazán szép és utánozhatatlan burkolatot szeretne, válassza a barna-mixet, mely a barna illetve fekete szín véletlenszerű keveredésével készül, így nincs belőlük két. Fô jellegzetessége, hogy élei hullámosak és lekerekítettek, így az általa dekorált kültérnek barátságos. Az agyagszürke, palaszürke, és téglavörös színek hansúlyossá teszik a térkő természetes karakterét.


Antik hatású térkő és falazókő, mely harmonikus színesi és rusztikus felülete által mediterrán antik környezeti hatást ér el. Ruházza fel különleges stílusjegyekkel térburkolatait és falazatait a szabálytalanul elhelyezett címeres kövek segítségével. Római kötésháló, és különbféle lerakással modern, valamint rusztikus összkép hozható létre a Buda lapokkal.


A Buda térkövek oldalfalai épek, kicsit rusztikus a felületük, de mégis jól alkalmazhatóak modern környezetben.

Ezzel szemben az Óváros térkövek repedezett, rusztikus összhatásúak. A térkő burkolatunk akkor marad szép, ha rendszeresen tisztán tartjuk. Hogy színe sokáig megmaradjon, érdemes hetente lesöpörni és havonta legalább egyszer lelocsolni.


Ha ezt nem tesszük meg, a pórusokba beépül a por, és ez ronthat az esztétikai élményen. Azért Prágában sem mindenhol fért bele a költségvetésbe a természetes kő burkolat, sok helyen ipari sorozatgyártással előállított térkővel is lehet találkozni, de még így is az embernek az az érzése, hogy a kisméretű, rusztikus oldalú térkő a terméskő színárnyalataiban megmenti a stílust és a hangulatot. Rusztikus keszthelyi kő, Keszthelyi kő. Kistarcsa, Kossuth L. Appia antica Kombi (antikolt) térkő. Castello antico Kombi térkő.


Bradstone Cobble Kombi térkő. Suprema Kombi térkő. Fuego antico térkő. Kilenc gyártó folyton frissülő akciói egy helyen. Kiváló minőségű, akciós térkövek.


A római kőtől igazán egyedi és elegáns lesz térköve. Az antik és rusztikus kőcsaládba is beépíthető, illetve külön is megrendelhető. Kopásálló, színtartó, teherbíró, fagyálló.

Több mint éves bemutatkozása óta több ezer Vevő ékesítette kertjét Romanico kővel. A Romanico rusztikus térkő a betonEPAG legsikeresebb dekor burkolóeleme. Népszerűségét széles színválasztéka mellett annak köszönheti, hogy a három méretet egyben adjuk, lehetőséget biztosítva ezzel számtalan rakási mód.


A jelenlegi egészségügyi helyzet miatt cégünk irodája és mintakertje személyesen nem látogatható!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések