2020. július 13., hétfő

Simítóhabarcs ár

Most vettem át a rendelt terméket, és nagyon elégedett vagyok! Gyors, korrekt ügyintézés, maximális segítőkészség! Külön köszönetemet kérem tolmácsolják a futárnak (Dunaújváros Városházára szállított), hogy ilyen türelmes volt és flottul intézte az ügyemet. Egyrétegû kül és betéri simítóhabarcs nedves falszerkezetek fedõvakolataként. Hidrofób tulajdonságú.


A feltüntetett termék fogyasztói ára bruttó ár. Felületkiegyenlítő gletthabarcs, gyárilag kevert száraz simítóhabarcs , amely cement és műgyanta kötőanyagot, természetes ásványi töltőanyagot és tulajdonság javító adalékanyagot tartalmaz. Minden ár az adott forgalmazótól származó bruttó ár , amely a szállítási költséget nem tartalmazza.


Az adatok tájékoztató jellegűek. ULTRAPLAN - kg Esztrichek készítésére szolgáló adalékszerek, kiegyenlítőanyagok és adalékszerek Ultragyors (óra) szilárdulású nagyon alacsony illékony szervesanyag kibocsátású (VOC), önterülő aljzatkiegyenlítő simítóhabarcs 1-mm rétegvastagsághoz. A Kingstone Spachtelmassen simító vakolat egy gyárilag előkevert, felhasználásra kész, vízzel keverhető, páraáteresztő kültéri és beltéri simítóhabarcs. KÉSZLETRŐL AZONNAL! A megadott ár zsák termékre vonatkozik!


Vásárlás: Aljzatkiegyenlítő árak, eladó Aljzatkiegyenlítők. Akciós Aljzatkiegyenlítő ár ! Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon. Olcsó Fiberplan25kg Aljzatkiegyenlítők árak, akciók. Mapei Fiberplan kg vélemények. Szálerősítésű ultragyors szilárdulású önterülő aljzatkiegyenlítő simítóhabarcs 3-mm rétegvastagsághoz.


Alkalmazási terület: Beltéri meglévő és új faanyagú aljzatok, pl. KOSÁR EGYEDI ÁR MEGRENDELÉS. Kérj egyedi árajánlatot bármely építőanyagra ONLINE.


További Extra árak teljes házas építkezés esetén. A-Z-ig országos kiszállítással. A betonjavító anyagok feladata az elkészült betonszerkezetek utólagos védelme, illetve a betonfelületek hibáinak javítása. A betonszerkezeteket érő mechanikai, fizikai illetve a korrozív hatások, mint a hőmérsékletváltozások, az esővíz, a légköri agresszív szennyezőanyagok, a karbonosodás és páralecsapódás a vasbetétek korrodálásához, valamint repedések és. Lakó-, ipari- és középületek beton felületeinek javítására, mint: hidak, felüljárók, vasbeton oszlopok, zsaluzott betonszerkezetek, kerítések, lábazatok, homlokzati elemek (párkány, ablakkeret, osztópárkány stb.), vasbeton aknák fala.


Különleges, kültéri önterülő aljzatkiegyenlítő simítóhabarcs. Cementkötésű kűl- és beltéri aljzatok kiegyenlítése és simítása magánépítmények erkélyein, teraszain, udvarain és személygépjármű parkolóin. A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az Elfogadás gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát. Nem tartalmazza a raklap betéti és használati díjat.


Ultragyors kötésű állékony (tixotróp) nagyon alacsony illékony szervesanyag kibocsátású (VOC), cementkötésű aljzatkiegyenlítő simítóhabarcs függőleges és vízszintes felületekre, 1-mm rétegvastagsághoz. A termék megvásárolható a XVII. A koronavírus járvány miatt cégünknél az Önök és munkatársaink biztonsága érdekében az iroda zárva tart, a személyes tanácsadás szünetel! A BAUHAUS több mint barkácsáruház Online vásárlás Gyorsan, kényelmesen, kedvező áron Országos szállítás BAUHAUS.


Tisztelt Ügyfeleink!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések