2020. december 8., kedd

Vaddisznóragu erdei gombával

Vaddisznóragu erdei gombával recept képpel. Hozzávalók és az elkészítés részletes leírása. A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel. A vaddisznóragu erdei gombával elkészítési.


Burgonyafánkkal vagy krokettel ajánlom az ínyencek ne feledjenek egy kis áfonyalekvárt sem.

Nincs vele sok munka de egy hétvége amíg elkészül. Imádom a vadat: sovány íz-gazdag. A receptet készítette: Zsuzsanna Tokai. A hagymát üvegesre pároljuk egy kevés olajon, majd hozzáadjuk a fokhagymát.


Ha már érezni a fokhagyma illatát, adjuk hozzá a felszeletelt gombát (nyilván erdei vegyes gombával a legfinomabb, de nekem csak csiperke volt elérhető), majd pároljuk puhára. Ha a gomba puha, szórjuk meg ízlés szerint kakukkfűvel, majd tegyük rá. A myTaste oldalon a(z) vaddisznóragu receptjét találod meg, valamint sok ezer hasonló.


Vadnyúl pörkölt erdei gombával -Wild Rabbit stew with.

Vajas tésztában sült erdei gombás vaddisznó ragu. Aki hozzáfog az elkészítéséhez, jó három órás elfoglaltságnak néz elébe. Rántott bélszínérmék hasábbal.


Boros vaddisznópörkölt gombával. Gombakrémleves Évi néni konyhájából. Diós-gombás toastkrém. Kínai csípős-savanyú leves 2. Thai curry-s zöldségleves csirkehússal. Tejszínes pulykacsíkok.


Gombás-zöldséges szarvasragu. Tagliatelle erdei. A ragu (franciául ragout) darabokra vágott húsból, szárnyasból, vadból és halból, rákból, belső részekből (máj, mirigy) v. Erdei gombás, zöldséges vaddisznóragu. Apróra vágjuk a meghámozott hagymát, és kevés zsíron üvegesre sütjük.


Hozzáadjuk a sűrített paradicsomot, együtt átpirítjuk, majd rádobjuk a kockára vágott húst, kevergetve kifehérítjük. Szükség esetén kevés vízzel, vagy tejjel lazíthatunk még a mártás állagán, ha túlzottan sűrű maradna a gomba beleforgatását követően is. A mártást 2-percnél tovább ne forraljuk a gombával , mivel az hajlamos teljesen szétfőni. A durvára aprított medvehagymát akkor forgassuk bele a mártásba, ha már levettük a.

A combokra még dobálok szalonnát, fokhagymát, jöhetnek a fűszerek és öntök alájuk egy kevés rozét. A húsokra rádobálom az illatos erdei gombákat, majd az edényt le is fedem, aztán az előmelegített sütőbe tolom az egészet. A hús mellől nem maradhat el az erdei gomba, a köret burgonya pirított gombával és húsos szalonnával, vajas pecsenyelével leöntve. Friss erdei gombák, szarvasgombák, szarvasgombás termékek, egész évben elérhető vargánya, kucsma és egyéb szárítmányok. A gomba az egyik legskoldalúbb konyhai alapanyag, össze is gyűjtöttünk tíz szuper gombás receptet, amit ki kell próbálnod!


Receptek minden mennyiségben.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések