2020. december 30., szerda

Wc csésze hátsó kifolyású

A hátsó kifolyású WC. Víz öblítésük tekintetében léteznek lapos és mély öblítésűek. A mély öblítésen belül pedig létezik első és hátsó garatos. Hagyományosnak a lapos öblítésű.


Beépítése szerint a WC lehet álló, vagy falra szerelt – ez utóbbit a helyiség takaríthatósága szempontjából népszerűbb, azonban összetettebb műszaki megoldást és hátsó kifolyású rendszert feltételez.

Szükséges öblítővíz mennyisége 6l. Az ülőke nem része az ajánlatnak, azt áruházunk kínálatából külön választhat. Az ajánlatnak nem része az öblítőtartály és WC ülőke, ezeket külön szükséges megrendelni. Akciós árak, azonnal, raktárról. Nagy múltú szakboltunkban képzett eladók, szakszerű tanácsadás és segítőkész légkör várja.


WC csésze - minőségi Alföldi és Cersanit szaniter. CAMARGUE PARIS - mélyöblítésű fali WC. ALFÖLDI BÁZIS - mélyöblítésű háts.

Falon kívüli, illetve azon belüli tartályhoz is illeszthető. A WC lapos öblítésű és hátsó kifolyású. A gyártó áv garanciát vállal a termékre.


Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon. Hátsó kifolyású , mélyöblítésű, falra szerelhető, fehér színű modell. WC - csésze , magasított, perem nélküli (1) WC - csésze.


Az Alföldi nagy múltra visszatekintő minőségi szanitereket gyártó cég, kontinensünk nagy részén méltán ismert. Több mint db RAKTÁRON. Az “Értem” gomb lenyomásával hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket. WC hátsó gumi lehet harang vagy sima -es vagy -es WC hátsó gumi, ez tömíti a WC tartályból érkező ürítő vizet. Padlóra könnyedén rögzíthető szaniter WC.


Ragasztás nem az jelenti hogy csemperagasztóval rögzítjük. A lapos öblítésű a modernebb és higiénikusabb, napjainkra ez a típus az elterjedtebb. A lefolyócső pedig lehet szifon is, vagy flexibilis cső. Míg az előbbi megbízhatóbb, az utóbbi megoldás helytakarékosabb.


A Wc csésze vagy wc kagyló kiválasztását nagyban befolyásolja, hogyan került kialakításra a vízelvezetés az Ön otthonában. Legbefolyásolóbb tényezők lehetnek: 1.

Szennyvízcső kialakítása a, falon: hátsó kifolyású Wc csésze vásárlása szükséges b, padlón: alsó kifolyású Wc csésze vásárlása szükséges. Mérnökeink célja, hogy a megrendelőink igényeit és lehetőségeit összehangolva gazdaságos és hatékony épületgépészeti rendszert alakítsunk ki a fenntarthatóság követelményeit is figyelembe véve. A panellakásokban igen elterjedt szerelési technika. Hátránya, hogy a bekötőcső a csésze mögött látszik, ha nincs burkolva.


Alsó kifolyású WC : Ennél a típusnál a szennyvíz a WC -csészéből lefelé távozik. Hozzáadás a kívánságlistához Összehasonlításhoz ad -. Amennyiben álló WC -t választunk – akár szakember segítségével – meg kell határoznunk, hogy alsó kifolyású vagy hátsó kifolyású legyen. Ezt követően jöhet az öblítési mód kiválasztása, hogy lapos (sík), vagy mély öblítésű legyen a termék.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések