2020. szeptember 21., hétfő

Vízálló műanyag ragasztó

Bámely fajta műanyagot szeretne összeragasztani, a Pattex Műanyag ragasztó kifejezetten úgy került kifejlesztésre, hogy erősen tartson. Ideális mindenféle kemény és lágy műanyaghoz különféle más anyagokhoz (fa, papír, fém, üveg, kerámia) ragasztva. A ragasztó nem hagy foltot.


A Pattex Műanyag ragasztó alkalmas kisebb. Tisztelt Partnereink, kedves Látogató! Kifogástalanul tapad üveg, zománc, kerámia (szaniter), csempe, illetve natúr-, festett- és lakkozott fa felületeken.

Alkalmazható továbbá kemény műanyag (pl. poliészter, poliuretán, kemény PVC, bakelit, plexi), saválló fém (pl. acél (inox), alumínium (eloxált)) és savaknak ellenálló természetes anyag (pl. gránit) felületeken is. Várja meg amíg a ragasztó száraz tapintásúvá válik. Aztán dörzsölje le az ujjával a felesleget, majd gyúrjon belőle egy golyót, amit aztán kidobhat. A ruhájára csöppent a ragasztó ? Ha a Pattex Palmatex ragasztó a ruhájára folyt, ne aggódjon, könnyű eltávolítani.


De ha kivárjuk ezt az időt, akkor tényleg meg leszünk vele elégedve, mert egyébként jó ragasztó. A felületeket alaposan tisztítsa meg, zsírtalanítsa. Miután a ragasztó felkerült a felületre a munkadarabokat jól szorítsa össze 2-percig.


Ragasztók vásárlása és rendelése az OBI-nál.

Vásárlás: Vízzáró tömítő paszta árak, eladó Vízzáró tömítő paszták. Akciós Vízzáró tömítő paszta ár! Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon. A modul vinyl padlóburkolatok új generációja egyesíti a fahatású megjelenést és a vinyl padlók vízállóságát.


Fürdőszobába, konyhába ajánljuk. UHU ragasztó kemény műanyaghoz gr BL. Transzparens (festhető), UV és (tenger) vízálló , rugalmas. UHU kemény műanyag ragasztó 30g. A Loctite honlapon megtalálja a megfelelő ragasztót.


Repedések, törések, kijavítására ill. A Kontakt egy rugalmas, vízálló ragasztó különböző habanyagokhoz. Nagyon jól használható hab modellek sérűléseinek javításaira.


UHUport helyettesítő ragasztó. Kiválóan alkalmazható depron, polisztirolhab, EPP, elapor, balsafa modellek építésénél, javításánál. Rakd kosárba kockázatmentesen a Kütyüdet, van időd kipróbálni! Ruházati vízálló , vízhatlan, vízlepergetős anyag. Az itt látható termék kategóriákban sokféle vízálló , vízlepergető anyagot találhat.


Kötés kezdete: perc elteltével.

A műanyag ragasztó még formázható percig. Teljes kötéshez óra szükséges. A kötésidők a szobahőmérsékletnél hűvösebb helyen meghosszabbodnak, melegebb környezetben lerövidülnek. Eltört, megrepedt fém és műanyag alkatrészek?


Vízálló , nagyon erős kötést biztosító ragasztó. Túl drága lenne az új? A megoldás a ragasztás!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések