2020. szeptember 3., csütörtök

Üveg cukortartó

Üveg cukortartó

Eladó régiségek, műtárgyak, antik tárgyak hatalmas választéka. Vásárolj most Tárolóeszközöket online! Egy vízforraló lakásod elengedhetetlen kelléke. Vagy éppen étkészleted kell frissítened?


A mindennapok rohanásában jól jön, ha több webáruház kínálatából válogathatunk egy helyen, otthonról. Finom fodros üveg cukortartó (mécsestartónak is használható díszkövekkel) eladó. Konyhai eszközökből sosem elég!


Fűszertartók, cukortartók. Ismerősei biztosan értékelni fogják ezt az ízléses. Régi, hibátlan állapotú, talpas, üveg cukortartó , bonbonier tetővel. Aqua cukortartó 13cm üveg.


Nettó: 50Ft Bruttó: 64Ft. Ha ezt a képet megnéze sosem. Tekintsd meg a termék információit. Megfelelő kiegészítők. Alpakka cukortartó , üveg sótartó Az alpakka , pakfong vagy újezüst és ehhez hasonló összetételű ötvözetek nikkelből, rézből és cinkből állnak.


Régi alpakka asztali cukortartó , kiöntő tálcával. Virágmintás, üvegből készült, konyhai cukortartó edény. Jól illeszkedő teteje megóvja a cukrot a szennyeződésektől és a. Domotti Aurora üveg cukortartó - 10xcm-D. Alkudjon meg az eladókkal vagy élje át az aukciók izgalmát!


Füstszínű, üveg cukortartó fedővel (hullámos üveg ). Cukortartó , bonbonier, kínáló Vác, Üveg bonbonier: 20. Rubin pácolt öntött üveg , csiszolt díszítéssel. Amennyiben mégis választani szeretnél: Kérjük jelezd a pénztár oldalon a megjegyzés résznél és igyekszünk olyat, vagy merőben hasonló színű terméket küldeni.


Rozsdamentes cukortartó 2ml. Méztartó, cukortartó , cukorka t. Utánvétes fizetés lehetséges. Kínálja vendégeit kockacukorral, hogy italaikat édesíthessék. Elegáns formájú porcelán cukortartó Sugar felirattal és krém rózsaszín és pasztell zöld virágokkal díszítve.


Üveg cukortartó

A Cottage Flower kollekció Katie Alice legelső tervezése, mely a mai napig sikeres. Kattints a Figyelés gombra, és mi azonnal értesítünk, ha a termék újból elérhető lesz. Florina fa és üveg cukortartó kanállal A fa és üveg cukortartó kanállal kiegészítve egy esztétikus és egyben hasznos konyhai kiegészítő.


Rendkívül esztétikus megjelenéséből kifolyólag vendégeknek is nyugodtan kínálhatjuk ebből a cukrot a teához, kávéhoz, egyéb italokhoz. Alapját fa alkotja, míg oldala és a kanál üvegből készült. A kanálnak egy kis. Ha Ön viszonteladó, és szeretne konyhai felszereléseket és kiegészítőket vásárolni online, akkor látogasson el webáruházunkba.


Üveg cukortartó

Első használat előtt tisztítsd meg a terméket. Nagyon dúsan aranyozott, színezett bordó szecessziós üveg , tetején fém peremmel és füllel. Gyűjteménybe való, gyönyörű darab.


Antik cseh festett huta üveg bonbonier. Art deco üveg bonbonier asztalközép kínáló. Csiszolt üveg cukorka tartó (bonbonier). Karcagi lila repesztett üveg bonbonier. Nagy méretű gyönyörű fedeles üveg tároló.


Üveg cukortartó

Amfora-Üvért csiszolt gömb üveg bonbonier. Magyarország legbiztonságosabb online piacterén. Hungarian-English dictionary.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések