2020. szeptember 7., hétfő

Vizesedés lelki okai

A vizesedés gyakori jele például a puffadtabb, nagyobb has, könnyen meg lehet azonban állapítani, vizesedésről vagy zsírszövetről van-e szó: a zsírszövet szilár míg vizesedés esetén a bőr puha tapintású, sőt, ha megnyomod az ujjaddal, annak jellemzően ott is marad a nyoma néhány másodpercig. A láb vizesedésére az érintettek általában nagyon érzékenyen reagálnak. Sokan mégis úgy vélik, a gond egyszerűen csak terhes, és az okát pedig ismerik. Az ödémának azonban a legkülönfélébb kiváltó okai lehetnek, a vízhajtókkal végzett önkezelés pedig nemritkán éppen a kívánttal ellentétes eredményhez vezet.


A partner kapcsolat szellemi- lelki téren zavart mutat. Az érintett fél lehet a házastárs, barát, gyermekek, munkahelyi főnők vagy munkatárs. Okai megegyeznek az emlőráknál leírtakkal. A cirrózis során a májsejtek károsodnak vagy el is pusztulhatnak, és ez a máj felületének hegesedéséhez vezet. A májcirrózis a vese működésének felborulásához vezethet, így a felesleges folyadék felgyülemlik a lábakban.


Mixödéma - lelki okai Ödémás láb - lelki okai A honlapon található információk leírások csupán tájékoztató jellegűek, felhasználás, alkalmazás csak saját felelősségre! A szembetegségek lelki okai Sokak szerint minden megbetegedésnek lelki oka van, szellemi gátjaink fizikai manifesztációi csupán. Minden szervünk szimbóluma valamely érzésünknek, elfojtásunknak. Mindemellett mellékhatásként is előfordulhat a vizesedés , hiszen okozhatnak ilyen problémát a magas vérnyomás gyógyszerek, a szteroidok, az egyes gyulladáscsökkentők, ösztrogén-tartalmú szerek, és bizonyos cukorbetegség gyógyszerek is. Számos olyan betegség is van, amelynek egyik tünete az ödémák megjelenése.


Ezen a linken segítünk, és meg tudja nézni, hogy milyen testi okai lehetnek térdfájásának. Ezeknek a testi tüneteknek a kialakulását is okozhatják azonban lelki okok. Hosszabb távon mindenképp. Ezért ha konkrét testi oka nincs térdpanaszainak, akkor jó esélye van arra.


A térdfájdalom leggyakoribb okai Porckopás (ostheoarthritis): Főként középkorúaknál (év felett) jelentkezik, mivel a porckopás rendszerint hosszabb távon, lassan alakul ki. Azok, akik fiatalkorban versenyszerűen sportoltak, illetve térdsérülést szenvedtek el, akik túlsúlyosak vagy térdük alaki eltérést mutat („O-láb”, „X-láb), különösen hajlamosak. Tweet Az ízület a mobilitást, az alkalmazkodóképességet, a rugalmasságot és a könnyedséget szimbolizálja, mivel az ízület az, ami mozdulatainknak könnyedséget, bájt kölcsönöz.


A legtöbb nő megtapasztalja, milyen kellemetlen érzés, amikor ödéma keletkezik a térd és a bokák körül. Ha a kellemetlen ödéma téged sem kerül el, és panaszaid állandósulnak, minél hamarabb fordulj orvoshoz, ugyanis a vénás panaszok hatékonyan csak szakember segítségével kezelhetők. A lábdagadás okai kétoldali lábdagadás esetén Szívelégtelenség: Ilyen esetben a lábfejek, bokák, majd a lábszárak fokozatosan, akár hetek-hónapok alatt, megdagadnak (súlyos esetben alhasig, combig is érhet a vizenyő), a bőrbe nyomott ujj benyomata sokáig megmarad.


Angioödéma A csalánkiütéshez hasonló reakció, ám nem a bőr felületét, hanem annak mélyebb rétegeit érinti. A súlyos tünetek leginkább a szemek és a száj környékét érinthetik, de a duzzanat jelentkezhet a kézen, a lábon, illetve a torokban is. Mára már elfogadott, hogy a betegségek kialakulásában jelentős szerepe van a lelki okoknak. A félelem, a lelki fájdalom, egy megrázó veszteség, a harag, az elutasítás vagy a tehetetlenség - mind-mind képesek először energetikai szinten, majd a fizikai, a test szintjén tüneteket, betegségeket produkálni.


A kétoldali lábdagadás kiváltó okai. A nyirok ödéma lehetséges lelki okai. Természetgyógyász barátnőm ajánlotta: A voltaren retard mg, fájdalomcsillapító,. Ezek a vizesedés tünetei: vedd észre, mert súlyos betegség is állhat mögötte!


A szervezet vízvisszatartása, vagyis a vizesedés fogalma szinte mindenkinek ismerős. A ~ kór (aszcitesz) a fehérjetartalmú folyadék felgyülemlése a hasüregben. Segít abban, hogy érdemes legyen elgondolkodno tested üzeneteiről!


Itt olvashatod röviden, (abc rendben), hogy a felsorolt testi tünetek, betegségek, milyen lelki okokra vezethetők vissza. Melyek a sarkantyú lelki okai ?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések