2021. március 17., szerda

Zsorzsett ruha

A zsorzsett nagyon finom, könnyű, rugalmas, szemcsés felületű, kissé érdes tapintású, enyhén áttetsző selyemből, esetleg gyapjúból vagy mesterséges szálasanyagból készült szövet. A tökéletes esküvő nem a méreten, vagy a költségeken múlik. Sokan hiszik azt, hogy a szép menyasszonyi ruhák csak drágán érhetőek el. A Bestme Szalon kedvezményes áron kínál, gyönyörű esküvői ruhákat, így senkinek sem kell kompromisszumot kötnie a ruha minősége és szépsége terén.


Tekintse meg kollekciónkat.

Wanda napsárga zsorzsett alkalmi ruha. Görög fazonú ruha , mell alatt szabott, húzott rátétes. A nyak alatti V kivágás is érdekessé teszi.


Vállpántja a hát közepéig ível, gyöngyökkel és strasszokkal kivarrt. A hátrész nyitott, alatta cipzárral ellátott, bélelt mellrésszel. Egyedi lágy esésű, légies darab.


Fekete-fehér,színes ruházati termékekkel és kiegészítőkkel, gyászruha méret és fazon választékkal,korosztálytól függetlenül várjuk tisztelt Vásárlóinkat.

Krém-halvány mályva színű, egyenes vonalú ruha , pici ujjal, muszlin kabáttal. Anyag jellemzői: A ruha krém-halvány mályva színű zsorzsett anyagból készült, csipke rátétek vannak rajta. A felsőrész színben hozzá illő átlátszó muszlin anyagból van.


Minőségi zsorzsett anyagok. A COVID-(koronavírus) terjedési kockázatának csökkentése érdekében sajnos mostantól nem áll módunkban biztosítani az utánvétes fizetést. Annak érdekében, hogy megkönnyítsük látogatóinknak a webáruház használatát, oldalunk cookie-kat használ. Különlegesen elegáns angol selyemsantung, zsorzsett , taft és muszlin Condici örömany ruha kollekcióval várjuk a Kedves Hölgyeket!


Az egyedi és különleges örömany ruha modelleket természetesen nem csak örömanyáknak, hanem minden hölgynek ajánljuk, aki valamilyen különleges ünnepen vagy ünnepségen vesz részt. Női ruházati anyagok - Kosztüm és ruha anyagok - 7termék. Gyapjú és kevertszálas vagy viszkóz szövetek,sokféle mintával és színben az aktuális trendeknek megfelelően válogatva.


Mindenkinek az ízlésének megfele. Erre egy jó példa a trapéz ruha a körte alkatú hölgyek számára, mely elfedi a széles csípőt és kiemeli a szép csípőhajlatot. Egyszer használatos vagy praktikus? Amikor azon gondolkodsz, hogy milyen ruhát válassz az esküvőre, érdemes figyelembe venne hogy mire is szeretnéd pontosan használni.


Egy konkrét ünnepélyre. Szerencsére rengeteg anyag anyagból lehet választani manapság, ami sokszor hátránynak tűnhet.

Georgette ( zsorzsett ) menyasszonyi ruha. De hidd el, hogy egyszerűbb, mint gondolná csak jó szakember tanácsát kell kikérni. Remélem segítségetekre volt ez a kis cikk. Ha személyesen is a segítségedre lehetek, akkor keress.


HM a világ egyik vezető divatvállalata lett. Frissíteni szeretnéd ruhatárad vagy inspirációra van szükséged? Meríts ötletet termékeink közül, válogass kedvedre online a legújabb kollekciókból, és találd meg kedvenc ruhadarabod kedvező áron, több webáruház kínálatából.


Vásárolj most Fekete Ruhákat online! Estélyi ruhák szeretne alacsony áron?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések