2021. március 1., hétfő

Ytong beltéri vakolat

Az Ytong építési rendszerhez kifejlesztett előkevert, beltéri mész-cement vakolat. Alapozás (gúzolás) nélkül is felhordható, anyagában simítható. Végleges felületképzésként is alkalmazható.


Előkevert, beltéri , mész-cement vakolatkeverék, minden Ytong építőelemre és ásványi alapfelületre. Kézzel és géppel egyaránt felhordható.

Ytong beltéri mész-cement vakolatkeverék, mely elő van keverve. Minden Ytong felületre alkalmazható. Egy zsák Ytong kültéri vakolat szárazanyagtartalma 40kg. A termék kötött állapotban ártalmatlan a környezetre.


A pH érték növekedése miatt nagyobb mennyiségben nem juthat ellen ırizetlenül a felszíni és talajvizekbe. Hulladékkezelés 13. Eltávolítás: Vízzel össze kell keverni.

Videoworkshopunk segítségével perc alatt hasznos információkra tehet szert, amelyek megkönnyítik munkáját a ház körül, a kertben és egyéb kivitelezési mun. Felhasználási terület. Olcsó YTONGBELTÉRIVAKOLATSZÜRKE40kg Nemesvakolatok, díszvakolatok árak, akciók. Bruttó árakat tartalmaz.


A gázbeton, valamint az YTONG pó­rusbeton falazóelemeknél külön elő­írás, hogy az előfröcskölést követően nyáron egy nap, ősszel és tavasszal pedig két nap múlva fel kell hordani a vakolatréteget. Különösen fontos, hogy a friss vakolat se száradjon ki idő előtt a napsütés és szél hatására. Dorogi Szárazvakolat Gyára BAUMIT Kft. Ebben a kategóriában összesen termék található.


Ytong vékonyágyazatú falazóhabarcs 25kg Kiszerelés: db. Ft,-Ft,-Termék adatlap. Budapest és vonzáskörzetében családi házak építése, felújítása.


Ytong Hírek Ytong termékkönyvtára Ytong csomópontok Ytong Árlista Ytong Prospektusok Ytong Értékesítő partnerek Ytong Termékek Xella Magyarország Kft. Ytong Forte emelt nyomószilárdságú főfalelem (2). Showing all.


YTONG vékonyágyazatú falazóhabarcs Tovább.

YTONG beltéri mész-cement vakolat Tovább. Search for: ELÉRHETŐSÉGEINK. A rendszer elemeinek fő alkotói – homok, mész, cement, víz – teljesen természetes alapanyagok. Ezek alkotják a földfelszín túlnyomó részét, s nagyrészt a felszín közelében találhatók.


LB-Knauf Premium kézi alapvakolat kg. Silka vékonyágyazatú falazóhabarcs kg. Ytong BELTÉRI VAKOLAT SZÜRKE - webshop árajánlata. Ytong , Silka és Ytong Multipor termékek webáruháza. A szárító vakolat kiválóan alkalmazható nedves falazatok kiszárítására, ill.


Száraz falak kialakításával a fűtési költségek jelentős mértékben csökkenthetőek a téli időszakban. Az anyagot megfelelő mennyiségben vízzel kell keverni. Könnyen bedolgozható kül- és beltéren egyaránt.


Weblapunk átalakítás alatt áll, áraink tájékoztató jellegűek, kérem tegye a kosárba a kívánt terméket, kollégáink személyre szabott árajánlatot küldenek az Ön számára!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések