2020. augusztus 3., hétfő

Tetőbevilágító kupola

A kínálatunkban megtalálható tetőbevilágító , hő- és füstelvezető kupolák és dongák – a széles méretválasztéknak, valamint a megrendeléshez rugalmasan igazodó megoldásoknak köszönhetően – szinte minden igényt kiszolgálnak. A WEMALUX–M típusú tetőbevilágító kupola rendszer új lehetőségeket teremt a tetőn. A teljesen új, gyakorlati tapasztalatokhoz igazodó megoldások számos olyan előnyös tulajdonságot eredményeznek, melyek a felhasználónak, valamint a beépítés során a kivitelezőnek is hasznára válnak.


Tetőbevilágító kupola témakörhöz tartozó cégek listája. Wemalux – M Eberspächer tetőbevilágító kupolák Maximum m széles és m hosszú tetőnyílásra Napi szellőztetésre alkalmas berendezésekkel is. Hőszigetelt felülvilágító kupola. Nyissa meg a lapostetőt az ég felé. A termékek műanyag kivitelben.


ESSMANN classic PC-s felülvilágító kupola Az ESSMANN classic PC-s felülvilágító kupola egy igen jó minőségű, lapostetőre építhető nyílászáró, mely kitűnően alkalmas az ipari, kereskedelmi vagy középületek belső tereinek természetes fénnyel történő bevilágítására, szellőztetésére sőt, hő- és füstelvezetésre is. A Variodome kupola termékcsalád elsősorban csarnoképületek, ipari helyiségek, raktárak bevilágítására, szellőztetésére és hő- és füstelvezetésére kínálnak magas színvonalú műszaki megoldást. A VELUX hő- és füstelvezető kupola cm-ig nyílik elég gyorsan ahhoz, hogy az idő szempontból kritikus helyzetekben az épületben keletkező füstöt és káros gázokat kivezesse a szabadba. A hétköznapokban szellőztetésre kb. A polikarbonát erős, ütésnek ellenálló, tűzálló, míg az akril hosszútávon is karcálló és több fényt enged át.


A víztiszta kupola tökéletes kilátást biztosít és magas fényáteresztő-képességű, az opál kupola esetén a szomszédos, magasabb épületről sem látnak be. Az F típusú, kupola nélküli felülvilágító ablak, modern formatervezésű üvegezéssel, modern technológiával, kiemelkedő esztétikummal. Eberspächer Arcolicht sávos tetőbevilágító dongáit és a WEMALUX–M típusú tetőbevilágító kupola rendszerét szeretnénk bemutatni, bízva abban, hogy a képeket böngészve kellő inspirációt és információt kap saját rendszerének megtervezéséhez.


Passzívházhoz is alkalmas. Refereniák: A CTW Kft. Balatonalmádi, Ady Endre U. A VELUX kupola kiváló minőségű akril, mely védi az ablakot az esőtől és a hótól. Víztiszta és opál változatban rendelhető. A kupola magasságát és ívét úgy terveztük meg, hogy a vizet megfelelően elvezesse és a tetőbe illeszkedjen.


Honlapunkon megtalálható a CTW Hungária Kft. Eberspächer Arcolicht bevilágító dongák és Wemalux tetőbevilágító kupolák magyar nyelvű katalógusa, amely segíti a tervezési munkát, valamint a megfelelő modell kiválasztását. Tevékenységi körünket hő- és füstelvezető rendszerek, tetőbevilágító és szellőztetőrendszerek forgalmazása és beépítése jellemzi. Említett tevékenységek szervizelését is végezzük. Felülvilágítók, szellőztetők, füstelvezetők = természetes fény, friss levegő, biztonság!


Az SIH termékek az alábbi négy fontos funkciót látják el: 1. Az ipari és kereskedelmi létesítményekben a nagy belső terek természetes fénnyel történő megvilágítása fontos szempont. Acél vázszerkezet 2. LINDABROOF tetőpanel 4. TERMÉKKÍNÁLAT: elsősorban a lakossági (polikarbonát előtető, teraszfedés, medencefedés), építőipari (felülvilágító, sávvilágító, donga, füstelvezető kupola , függönyfal, alucobon dibon térelválasztás, álmennyezet, zajvédő fal…) és reklámipari (plexi, pvc lemezek, reklámtáblák) igényeket fedi le. Század eleji budapesti tetőbevilágító - 2. Corinthia Grand Hotel kupola tetején lévő lanterna.


Egy télikert formáját befolyásolja az alaprajza, homlokzatának formája és mérete, de elsősorban a fedés kialakítása. De az épület stílusa, amihez tervezzük, és a funkció, amit be kell töltenie megmutatja, hogy ,milyen az ideális forma és esztétikus kialakítás. ACO LICHT felülvilágító kupola -program 2.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések