2020. május 25., hétfő

Yves rocher tusfürdő

Yves rocher tusfürdő

Növényi alapanyagú francia kozmetikumok. Iratkozzon fel hírlevelünkre! A bio mezőgazdaságból származó Aloe vera kivonatban gazgdag, lágyan habzó tusfürdő gyengéden tisztítja, valamint bársonyos tapintásúvá és kellemes illatúvá varázsolja bőrét.


Bőrbarát összetételének köszönhetően igazán gyengéd a bőrhöz. Ft feletti rendelés esetén választható. Imádom ezt a kis csodaszert! Időszakosan szokott hullani a hajam, sok mindent kipróbáltam már, de ez tényleg használt.


Mivel én nem szeretek testápolózni, nagyon ritkán csak, de ehhez a tusfürdőhöz nem is szükséges. Annyira finom, puha lesz tőle a bőröm, jól hidratált mintha naponta használnék testápolót. Nem utolsó sorban finom enyhe illata van, nem bírom az erős illatokat.


Első, növényekből készült krémjét kezdetben postai úton árulta. Mit érdemes tőlük venni alanya, szóval nem is ragoznám tovább: következzenek a márkának az összetétel és a Ti véleményeitek alapján kiválogatott legjobb darabjai. Az évek során rengeteg terméküket kipróbáltam, többségük nagyon jó volt. Ezt az ajándékot választom Növelje vásárlása értékét!


Viszont mosakodás közben nagyon előtérbe kerül a bazsalikom illata, ami már kifejezetten zavar, de a fürcsi végén meg valami habos. Az új tusfürdő koncentrátum összetételét olyan intenzívre készítették, hogy elviekben egy cseppje. Csilla barátnőm említette nemrég, hogy fantasztikusnak tartja ezeket a termékeket és a tusfürdőknek olyan intenzív az illatuk, hogy betölti a lakást a fürdés után. Télen a bőröm amellett, hogy sokkal szárazabb, érzékenyebb is, úgyhogy tusfürdőből is próbálok olyat választani, ami a lehető legkevésbé irritálja. A hűvösebb idő beköszöntével, bőröm megfelelő hidratáltsága érdekében a gél állagúakról egyébként is a krémes tusfürdőkre szoktam váltani, így rendkívül kíváncsi lettem erre a formulára.


Lássuk, mivel készülnek! A tusfürdőket és testradírokat összegyúrta, mindezt természetes összetevővel és egy egész kollekciót adott ki az új radírozó tusfürdőkből. Főoldal Szépségápolás Tusfürdők Össz. Yves Rocher Hamamélis Lágy Tusfürdő Krém.


A koncentrátumok ugyanúgy használatra elegendőek, mint a 4ml-es változatok, csak éppenséggel ezekből összesen cseppre van szükség a zuhanyzáshoz. Most sem volt ez másként, amikor a születésnapomra küldték az értesítést, hogy menjek be valamelyik üzletükbe, mutassam be a kártyámat és vásárlási kötelezettség nélkül is kapok egy ajándékot. Friss, zöld citrom (lime) és krémes, kávé illatú tusfürdők. Akciós áron két tusfürdő volt összecsomagolva, ez a citromos volt a kávés mellett, így esett erre a két illatra a. Az esemény során nemcsak a szellememet ápolták, de a testemet is, ott a helyszínen egy málna öntetes brownie-val, később pedig a tesztelésre kapott soron következő klassz kis termékekkel. Please visit our store for free skin analysis, free trial product and enjoy shopping the botanical beauty product.


Yves rocher tusfürdő

Please click on the location as below, we look forward to serving you soon. We support women who work every day on projects that generate hope and foster solidarity. By planting 1million trees around the worl we, along with theplanting community, are helping biodiversity to regain its rightful place. Az illat dobozonként változhat!


Csupán egy nyomás elegendő egy teljes zuhanyzáshoz. Bőrgyógyászati felügyelet mellett tesztelt termék. H semleges a bőr számára. Ez a termék egybe sampon és tusfürdő.


Yves rocher tusfürdő

Ezért talán nyaraláshoz. Samponnak ne használjátok mert a hajatok nagyon durva tapintású lesz. Enyém bőven az lett.


Bizonyára már rájöttetek a címből is, hogy egy általam nagyon is kedvelt márka termékéről írok ma. Azt el kell mondanom, hogy ez a beszerzésem jóval korábban volt, de mindenképpen meg szerettem volna várni, amíg alaposan ki tudom próbálni a termékeket.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések